Интериорна промяна на офиса, спешна нужда от хамали

Интериорна промяна на офиса, спешна нужда от хамали

На две на три да си кажа и моята болка.. Правим реновация на офиса – знаимаваме се с недвижими имоти, както знаете пазара е доста стагниран в момента, малко хора им е до покупка или продажба на имот точно сега, но това не означава, че трябва да се покрием в миша дупка и да чакаме бурята да отмине.
Решихме да ползваме момента за малки промени в офиса. Какво означава това – Пълно опразване на една стая и изместване на мебелите в чакалнята – един върху друг, един под друг, трябва да ги съберем там, това означава, че след като се изпразни стаята е добре да може да се влезе, тъй като ще слагаме килими, нови тавани, полюлеи, ще освежаваме стените и ще пооправим ел инсталацията, ще се поставят радиатории газово отопление, много добър момент а ;).
След два дена всичко трябва да е свършено и ще трябва хамалите да ни посетят отново – връщане и леко разместване на мебелировката, а също и две от бюрата ще бъдат изхвърлени на боклука, ще ни бъдат докарани от мебелна фирма две нови, но техния транспорт е подсигурен, хамалите ще ни трябват единствено за разместване и опразване на стаята.


Leave a Reply