Историите на хамалите

Историите на хамалите

Рибарските истории бледнеят пред историите на хамалите за техните сексуални завоювания по дискотеки и нощни клубове в София. Тук сме чували за сюжети, които ако някой сценарист на филми за лица над 18 г. имаше честа също да чуе, нямаше да има нужда цял живот да напряга въображението си. Разните тройки, четворки и пиянски купони са най-обикновеното, което хамалите твърдят, че са подготвили за записване в бъдещите си мемоари. По-интересен е факта, че почти няма хамалин, който да не е преластил поне една известна фолк дива. Защо никой не е чул за това ли? Ами, разбира се, защото те криели това, особено от заможните си официални приятели и съпрузи. Все пак хамалите ни били хората, които истински ги задоволявали, другите били, за да купуват луксозни коли и да ги водят по известни и неизвестни туристически дестинации. Естествено, също и за да спонсорират медиините им изяви, да ги правят известни. Това последното май е най-важно.
Но тук ставаше въпрос, че напите хамали, според техните истории разбира се, били скритата им интимна мощ, тяхното вдъхновение. Когато сме слушали текстовете на поредната чалга, трябвало да разбираме под персонажите, за които момичетата пеели, един или друг наш колега. При това въпросните преживелици не били скоро, то им държали влага тея случи и фолк – певиците и без друго цял живот нямало да забравят.
Какво да кажем за времетраенето на креватните приключения? Един – два часа ли? Не, разбира се, всички работели цяла нощ в кревата. Много пари отивали за нови пружини, нови легла направо, бързо се разваляли диваните, кухненските маси и други подобни.
Един от хамалите ни предполагал, че има 5-6 деца в някакви села около Пазарджик. Тамошното женско население го знаели като Дон Жуан. Налагало се ежеседмично да се бие с гаджетата им, та за това и повечето от момците там били с накривени носове.


Leave a Reply