Комични изпълнения на оглед

Комични изпълнения на оглед

Вчера имало интересен оглед, сумати време говорили за него хамалите. Ставало въпрос за някакво семейство. Отишли двама от хамалите в апартамента им на оглед. Въпросното семейство се оказало пред развод. Хамалите позвънели и чули викове вътре. След малко им отворил ядосан мъж на средна възраст „А, от хамалската фирма ли се! Влизайте! Ето, мръсница такава, идват и всичко ще си изнеса, ще спиш на пода, ще спиш, мръсница мръсна” С това или нещо от рода посрещнал хамалите клиента. Влезли нашите и заоглеждали огромния апартамент и „творческия” безпорядък вътре.
Младото семейство продължили цирковете пред хамалите и се стигнало до там да ги въвличат в разговора, хамалите се явявали нещо като рефери. „Не ли така, ти брато на мое място какво би направил и т.н.”
Женицата била голяма развратница явно и му изневерявала на човека с двама от неговите си приятели. Мъжът очевидно бил алкохолик, както и приятелите му. Артистични били някакви иначе, на вид интелигентни хора, не приличали на изпаднали. Хамалите седнали на по чашка с тях по едно време и се заливали от смях. Онези освен, че се карали, били и доста забавни и се смеели и иронизирали по такъв остроумен начин, сякаш четели сценарии на талантлив писател. Сега няма как да пресъздам случката, викам им на хамалите, ми да сте я записали тая сайрджийница. Така само ви слушам хамалските дрънканици и не моа добия добра представа за случилото се.
Най-смешно им беше на хамалите от подробните описания и итригите около изневерите на жената. Тя се оправдавала, че мъжа й на практика я пращал в леглото им, постоянно като си говорили на думи казвам да я таковат, щом им се такова, че не му пукало за нея. „Еми, щом ги караш толкова пъти, а и мен си ми го казвал, какво сега се цупиш, че сме го направи, отрепка такава.” – викала жената. „Аз се съпротивлявах, приятелите ти са пълни болуци, те направо си ме изнасилиха”, викала тя. Наглед въпросната жена била изключително привлекателна около 35 годишна видимо, мъжът й бил към 45 някъде преценяват хамалите. Тя уж сериозно се оправдавала, че почти са я изнасилили, напили, надрусали и т.н. В същото време хамалите се разбиваха от смях, че тя ги изпратила до входната врата, когато си тръгвала и щипнала по дупето единия от колегите хамали. Явно си била палавница и й се щяло.
Мъжът не бил определено съвършен, разказват хамалите. От време на време я пошляпвал, оплаквала се тя. Вярно, символично, колкото да я унижи и да й покаже кой е шефа Той разправял как никога нито синина не й е направил, шегувал се че като е такава палавница, що не харесва да я подплясква, по филмите им харесвало на жените. Или по-скоро от него не й харесвало, но от приятелите му шляпането й било много присърце. Стигнали до такива подробности като тя как точно правила секс с тях, дали е направила това и онова, което тук сега ще се въздържа да цитирам, разбира се.
В крайна сметка сме били получили поръчката и сега хамалите очаквали с нетърпение да отидат да преместят оборудването. Странното е, че този колега от хамалите, който написах, че бил щипнат по задника, се съмнява, че онзи ще се изнесе и че въобще ше има преместване. Ако има обаче, ХАМАЛИ СОФИЯ е най-добрия избор.


Leave a Reply