Здрави хамали не значи дебели, едри и високи хора за хамалски услуги

Здрави хамали не значи дебели, едри и високи хора за хамалски услуги

Category : Хамали

Здрави хамали не значи дебели, едри и високи хора за хамалски услуги

Някои хора мислят, че когато става дума за хамали, които трябва да пренесат нещо много тежко, то следва да дойдат в офиса им някакви исполини по два метра, тежащи всеки от 150 кг. нагоре. Истината по въпроса е ясна за нас, занимаващите се с хамалски услуги, още от първите дни, в които новите хамали започват работа.

Опита показва, че здраво и способно момче, не е задължително някой исполин, внушаващ респект с външния си вид. Такива хамали може да са били непобедими в училище и никой да не е смеел да им обели дума „навъпреки“. Способните хамали обаче, съвсем не е задължително да са такива. Бизнеса с хамалски услуги не изисква исполини, а здрави момчета, в добра физическа форма, които са свикнали на труд, не са мързеливи и не се страхуват от работата. Виждали сме не едно момче, което на външен вид не изглежда някакъв мега як хамалин, но всъщност физиката му е тренирана, приучена не на излежаване и мързел, а на натоварване и активност. Подобен наш колега е перфектен за хамалски услуги, които предлагаме.

Такива хамали ни трябват, такива хамали си вършат много по-добре работата.

Уви, може да се каже още, че перфектните хамали се раждат с такъв ген в повечето случай, те са си такива, мускулите им са с такава структура, лесно и с малки тренировки са във върхова форма, по-скоро е важно да не са били прекалено залежали, иначе самата им природа ги прави яки момчета. Съвсем не е нужно тези хамали да изглеждат огромни, страховити мъжаги, подобни хора са по-подходящи за охрана, да вдъхват респект и т.н. При нас ни трябват трудолюбиви момчета, не мързеливи, такива са добрите хамали, такива хамали изграждат и перфектната фирма за хамалски услуги.

Даже може да се каже обратното, че няколкото десетки килограма в повече, биха се отразили зле на някой хамалин, биха му пречили, той би се уморявал по-бързо и т.н. Затлъстяването не е добър приятел на човека, освен че не се чувства по-добре, то наистина и работоспособността му се влошава. Хамалските услуги, разбира се, не изискват перфектни физически дадености. Хамалите ни не се опитват да подобряват рекорди, не се явяваме на някакви състезания по културизъм, нито сме на олимпиада в раздел вдигане на тежести. Необходима е дисциплина, добра организация, обмисляне на работата и процеса на най-ефективното и бързо справяне със задачите. Хамалските услуги изискват опит, какъвто нашите хамали имат,. Необходим е разсъдък, мисъл, бизнеса с хамалски услуги е като всичко друго и без разум не става, мускулите не са 100% от работата. Използването на въжета, правилния подбор на хората, положението при вдигане и т.н. са от решаващо значение. Хамалите ни за това имат печени ръководители, печени, та препечени, които имат над 100 успешно преминати задачи, премествания на офиси, учреждения. Те са натрупали опита, който им позволява да извършат една перфектна хамалска услуга. За това и хората остават доволни, за това и дават по някой лев отгоре на хамалите, за да се почерпят, защото са впечатлени от момчетата и разбира се има защо.


Leave a Reply