Плюсовете на хамалската професия

Плюсовете на хамалската професия

Вие вероятно си мислите че хамалската професия е свързана само и единствено с изключително тежък и къртовски труд,често когато говорите за ваш приятел хамалин вие го съжалявате заради наистина големите усиля които той полага в службата си,но никога не сте си задавали въпроса има ли въобще някаква позитивна страна на хамалската анагажираност.Ние тук ще се опитаме да опишем някои неща с които хамалите се гордеят и се чувстват добре,да такива има и това не е някакъв рекламен трик а начин да ви покажем че бъдещето и професионализацията в днешни дни целят да повдигат нивото на труд и да го подплатяват с настроение и бодрост.

Хамалската професия интересна защото

Хамалите най-често са горделиви хора,тяхното самочувствие е покрито с мъжествеността им и упоритостта им,те обичат да си изправят открито срещу тежките изпитания съпътстващи тяхната професия.Освен всичко казано до тук парите на Хамалите се оказват най-чистите възможни заради това че са изкарани с труд и пот.При различните премествания из България , Хамалите могат да видят различни красиви места,различни типове хора като характери,да се сблъскат с много интересни и разнообразни стилове на поведение най-често поощряващи труда им и повдигащи самочувствието им когато получат признание и благодарности.

При пътуванията може да се отдели и малко време за отдих в който да се разходят и да разгледат уникалността предлагана от родината ни,красотата и изяществото на природата ни и това което ни кара да сме горди с България.

Хамалин това съм АЗ

Да аз съм Хамалин – бродя из страната помагам на хората,трудя се и изкарвам парите си честно и почтено,аз съм добър и истински мъж харесва ми когато обикалям различни места и комуникирам с огромен брой хора от които съм научил много неща за живота.

Аз не щадя мускули за вас,моята енергия и себеотдаване ме прави по-силен и ме зарежда и стимулира да продължа напред,това което правя ме извисява над простотата и ленивостта.

Хамали – Попай,истинските професионалисти

Персонала на Хамали – Попай е изграден точно на принципите описани по-горе всички наши момчета са свръх амбициозни и вършат своята работа с песен на устата,те никога няма да ви подведат,никога няма да ви излъжат или да ви предложат услуги второ качество.

Ние предлагаме Хамали за София и цялата страна като предлагаме експресни услги по преместването на вашите домове,офиси и багажи,търсете ни по всяко време и ще ви бъде отговорено бързо и компетентно.

Контакти

гр. София, бул. Дондуков 97 търсете ни на телефон 02/9627072

GSM: 0888335142 e-mail: hamali@abv.bg

гр. Пловдив, телефон: 032 / 944 101 и GSM: 0885465018

гр. Варна на адрес: Евлоги Георгиев 21А или ни пишете на е-mail:hamali@abv.bg

Очакваме да ни потърсите при удобно за вас време за да свършим вашата тежка работа и облекчим ежедневието ви!


Leave a Reply