Ще се разшири ли бизнесът на Хамалите в България

Ще се разшири ли бизнесът на Хамалите в България

Добрите новини в бизнеса свързан с товаро-разтоварването няма да закъснеят тъй като този бранш еволюира и за потребителите му се предлагат различни и ползотворни екстри на прилични цени.

Много от експертите съзират пълното европеизиране на въпросните услуги и именно това ни стимулира да публикуваме тази статия на нашите страници.

България все повече и повече започва да прилича на Западно европейска държава и макар източните ни географски ширини и особеният балкански манталитет съществуват сериозни и предприемчиви личности желаещи да постигат високи нива в професионалната сфера,ние от Hamalibg.com се присъединяваме към тази общност и сме готови да докажем всяко наше твърдение с действия.

Хамали София Преместване на шкаф

Хамали София Преместване на шкаф

Какво знаем за БГ-хамалите към днешна дата

Стандартното мнение за Хамалите и въобще товарачските услуги е доста колебливо и въпреки всичко има един контингент от обществото,което осъзнава през какви перипети минава Хамалина и уважава работата му както се казва (срамна работа няма) а пък най-малко такава която облекчава именно нас хората и ни кара да се чувстваме стабилни и готови да посрещнем бъдещето във всяка една точка на страната та дори и извън нея.

Обществото за Хамалите

Заради комплекси или болезнен опит в миналото българите на моменти пренебрегват Хамалските услуги,наблюдава се дори тенденция при която ако товаро-разтоварването бъде презентирано с думи в които не присъства Хамалин нагласата се променя и мирогледа също тъй като самото представяне на т.нар. Хамалогия е доста омаскарено днес.В следващите редове ще ви предоставим някои от най-тиржаираните клиентски мнения както песимистичните така и оптимистичните такива.

Как мисли наивника

-А кв`и са тия хамали,аз сам ЧЕ си свършим работата дреме ми на … Нема да храна сульо и пульо … Я съм здрав една секция ако не можем да разглобим баааааа …

-Професионални,Мрофесионални ич ми не пука ке викнем съседО он че ми свърши работата,он е с виШе ама у ръцете е като културист ке знаиш …

-Нямам пари да харча за Хамалски услуги,пък и не знам дали тези абуригени няма да ми откраднат или счупят вещите които съм предвидла за пренос,това с простаци по-добре да възложа рабоата на сина ми,все ще намери един свободен ден,пък и ще звънне на приятелят му да дойде с буса.

-Хамали да ми вършат работата оооооооо я у лево аз да не съм сакат!

-Тия само пари смучат и нищо не прават е оня ден Пешо ми казА че са гола вода и са му взели двеста Уева за нема нищо работа …

*Обикновенно това са мнения на хора които,никога и по никакъв начин не са ползвали професионални и качествени Хамалски услуги.

Естествено,че при наличието на незнание всички ние ставаме прекалено мнителни но съвета ни е да опитате от истинското и тогава да критикувате,парите са преходни а помощта безценна!

Позитивни мнения за Професионалните хамали

-Два пъти се опитвам да се преместя но това пиано все не излиза и не излиза от нас,кой ли не виках да помага е не става това си е … Най-накрая потърсих помощта на Хамали,момчетата естествено бяха професионалисти сериозни мъжлета еееее ЕВРИКА! Успях!

-Аз съм управител на заведение в центъра на София,използвайки професионални Хамалски услуги успях експресно да се преместя на друг адрес срещу нормално заплащане но това върху което,желая да акцентирам е желанието за работа на момчетата на които възложих задачата,Поздрави!

-С жената се чудехме как ще пренсем толкова много мебели,дома ни бе пренатрупан,разполагахме със стара мебелировка наследство от социализма но разчитайки на Професионални хамалски услуги успяхме да се поздравим с успех,внимавайте при избора си защото е възможно да се подхлъзнете аз разучих нещата и съм си доволен.

Бъдещето се крие тук – ИЗБЕРЕТЕ – Hamalibg.com


Leave a Reply