Препоръките към нашият екип

Препоръките към нашият екип

Много от вас постоянно ни съветват за нуждите им конкретизирани за товараческата дейност, която прилагаме но ние няма как да споедлим с вас мненията им тъй като са направени по телефон или при личните ни срещи. Хамалите и хамалските услуги са много и разнообразни но тук ще ви представим това което е най-търсене като възможности.Дано да успеем максимално да задволим любопитството ви.

Ще се опитаме да формулираме желанията им в няколко реда

Още по ниски цени
Разширяване на екипът ни
Внос на най-модерната техника (като имаме и конкретни предложения)
Вип карти за редовни абонати
Услуги за Българите в чужбина

И още много други …

Ето нашият отговор съчетаващ желанията ви

Ние искаме да намаляваме цените но пък ако го напрвим това би било за сметка на качеството, което предлагаме към днешна дата пък парите, които изискваме от клиентите си не са толкова големи, че да ги смъкваме в ощърб на оригиналните ни предложения.
Разширяването на екипът ни ще бъде факт и ние търсим кадри за да постигнем максимален резултат, този процес обаче е по-бавен защото всички наши служители преминават и кратка но непременна форма на обучение за да бъдат прецизни при полагането на закупеният от вас труд.
Техниката която ни помага за товаро-разтоварните операции е достатъчно качествена и задължително ще вървим към модернизация и ще използваме най-съвременното на пазарът, можете да ни се доерите напълно. Вип картите са излишни тъй като ние работим изключително за всеки наш лоялен клиент като протягаме ръка дори и за дългосрочното ни ползване, намаленията и екстрите ще можете да видите само когато се свържете с нас.
Относно работата с Българите в чужбина, действаме като сме готови да извършваме международни превози, разбирасе има още какво да се желае в тази посока и бъдещето ще покаже дали ще успеем.

Пожелаваме ви добро здраве и благоденствие!