Хамали – брой от населението

Хамали – брой от населението

Защо си мислите, че по-голямата част от Българското население не работят като хамали, особено е днешни дни.

Страната ни помни години през, които като хамали работеха буквално всички по-здрави мъжаги но заради някакви недоразумения професията за наемен труд относно товаране и разтоварване стана нарицателно за (глупост и слабо образование) чудиме се на онези, които асоциират тази изключително деликатна дейност с подобни изрази и сравнения но хора всякакви.

Хамалите в нова България

Има ги и сега като, ние сме доказателството но този път по-истински, по-готови и амбицирани от когато и да било да докажем, че вече не робуваме на зли усти и хапливи закачки знаейки, че помагаме и предлагаме ценен труд за голяма част от народът ни и заслужаваме респект.

С гордо вдигнати глави можем да споменем, че професионалните хамали са онези работещи с най-модерната техника внос от Европа, разполагат с транспорт и възможности за международни премествания, развиват опаковачна дейност, кашони и други материали и всичко това с цел вие да останете напълно доволни.

Намаляха хамалите самозванци

Това ни радва, ние сме щастливи заради иначе красноречивият факт, че в този момент на пазарът за услуги се подвизават само легитимни хамали (е тук-там някой решил да мами) и макар да знаем, че имаме конкуренция ние сме крайно респектирани от нея заради причината, че и те като нас желаят да представят само и единствено качество.

Направихте ли разликата, разбрахте ли ни ако да то вече знаете, че може да ни се довеите във всеки случай на физическа невъзможност да се справите с товарите си, елате и ни заръчайте работа а ние ще докажем коафициентът на полезното си действие.

Търсете тези, които наистина биха могли да ви помогнат не вярвайте на евтинията и случайността и знайте, че ако се вслушате в съветите ни със сигурност няма да сгрешите.