Kак реализирах амбицията да се пренеса в друг квартал

Kак реализирах амбицията да се пренеса в друг квартал

Представяме ви нашият клиент И.Атанасов, който намери сайтът hamalibg.com и потърси професионалните товароразтовани услуги описани в него. Какво ще каже той за нас, как е усетил работата, която положихме и какво мисли той за хамалски услуги като цяло четете в следващите редове по-долу.

Клиент споделя :

„Влюбен съм във виртуалната мрежа на име интернет и винаги си избирам услуги от тук, защото ми изглеждат някак по реални от онези висящите по разни стълбове и квартални спирки. Не съм фен на вестниците за обяви защото получаваш много но объркана информация, нямаш достъп до снимки, нямаш представа какви хора стоят зад дадено предложение спрямо услугата, която ми е трябва. След като попаднах на този сайт аз реших да се възползвам от услугите на тези момчета за да сложа край на един доста подтиснат живот в досегашният ми квартал, който ще запазя в тайна. Съседите ми бяха буйни натури (мека казано) бях подложен на ежедневен тормоз смисъл прекалено силна музика, битови скандали и друг вид напрежение и заедно с моята сестра с която живея решихме да продадем апартамента и да се преместим на по-спокойно място.

Така и направихме като за превоза използвахме Софийските хамали предложени тук, освен всичко това ние платихме и за опаковане на скъпите ни вещи както фирмата бе упонала възможността за този избор. Всичко стана перфектно и заради това дадох право на администраторите да публикуват моето писмо.“

www.hamalibg.com

Благодарим на господин Атанасов

Драги господин Атансов, радваме за това, че успяхме да представляваме полезно решение за вашето преместване и апелираме към вас да ни използвате винаги когато ви потрябват услуги свързани с нашият труд. Винаги се очароваме когато зрели и здравомислещи хора като вас публикуват впечатленията си относно хамали и тяхната функция в обществото вярваме, че ще имате и последователи, които също ще споделят мнението си за нас очакваме да ни пишат.

Как да ни пишете и да станете част от нас

Прегледайте сайтът и блогът и ще намерите нужната ви информация за контакт към нашите специализирани звена от обслужващ екип, който ви дава правато да публикувате впечатленията си и всякакви материали по темата дискутирана от нас. Вие също може да питате и да поискате съвет било то за използване на кашони или транспорт като ще ви дадем правилното направление за да можете да посрещнете предизвикателствата с гордо вдигната глава.