Колко софианци искат точно ние да работим за тях

Колко софианци искат точно ние да работим за тях

Не са малко защото не веднъж сме казвали за динамичността на столичният начин на живот, продължителността на намеренията на софианците за осъществяване на собствен бизнес и предприемачество не минава без да има намеса на нашите хамали и професионални услуги по опаковане, транспорт и други ,които вече са дискутирани в блога ни. Точната бройка не може да бъде определена поне не и на този етап, но ще ви кажем, че процентът не никак малък и ще задоволи вашият стремеж за развитие.

ХамалиБГ КОМ щастливи истории :

Ние имахме похвали от сериозни бизнесмени, магазини, фармацевтични складове, частни потребители за апартаменти и къщи и какви ли още не жители на столичното пространство. Повечето, които са на ни намерили в интернет решиха, че нямат нужда от допълнителни доказателства и просто ни наеха за да действаме без да губим време. Парите вложени в нас бяха напълно възвърнати с намесата ни за всеки по отделно, като недоволни просто нямаше. Постигнахме и друг вид напредък а именно отношението, което продължи и след първите поръчки за хамалски услуги, те са повториха и потретиха като това ни даде право да пишем с гордо вдигната глава тези слова тук на нашият сайт и персонален/професионален блог. За по обикновенните превози на някой плазмен телевизор закупен от близкият техно шоп или за дадени мебели за кухня, спалня и други също положихме необходимите грижи и сили като в крайна сметка, се видяха усмивки по лицата на мъже, жени, деца и въобще хора от всички възрасти защото внесохме свежест в иначе доскучалите им домове.

Нито крачка назад – обещаваме ви!

Никога не ще си позволим да изгубим от качеството, което промотираме тук пред вас, единствено може да повишим стандарта и производителноста на действията ни колкото и да сме добри все ще има нещо да допълним. Вие се включвайте и ни казвайте, какво ви прави впечатление като това не важи изключително и само за някой който ни е използвал а дори за онзи, който по някаква причина неможе да открие точно неговият конкретен въпрос виртуално. Много пъти сме ви съветвали да провеждаме жив диалог защото тогава договорката между страните е по-лесна а евентуално сключената сделка ще стане по бързо а това мислим, че е и основното ви намерение.