Да преместиш фризер, печка и кухненска маса

Да преместиш фризер, печка и кухненска маса

Преместване на кухня винаги е било една доста тежка задача, която от своя страна има най-много заявки дадени към нашата фирма. Последната подобна молба бе от едно възрастно семейство, мъж и жена съответно на 70 и 72 години, които искаха да преместят от дома на децата си към тяхният настоящ един фризер, печка и ново кухненска маса. Първото, което ни направи впечетление при тези симпатични хора бе, че сами бяха издирили нашата фирма, чрез сайта хамалибг.ком и се бяха обадили да ни запитат за подробнотите. Още на следващият бяхма в Младост къдто живее сина на възрастната двойка и неговата съпруга, натоварихме вещите в един камион като разглобихме масата и елементите положхиме в кашони. Печката също бе старателно опакована и тръгнахме към изискателите на услугата.

Когато престигнахме и качихме вещите до апартамента на семейството, можахме де забележим една истинска радост в очите им, влезнахме като разопаковахме печката и масата, като последната монтирахме и настанихме в кухнята на домакинята. След това изпихме по чаша чай и получихме много мили думи и комплименти, които няма да забравим.

И вие ли имате нужда от помощ за преместване на кухня

Обадете ни се да оточним какви предмети или техника ще преместваме, от коя до коя точка и цената, която ще ви струва като по най-бързият начин ще сформираме група, която да изпратим на адреса ви. Ако изискванията ви вместват по големи кухни (такива за заведения/ресторанти) ние ще направим предварителен оглед на имущестото ви както попринцип е залегнало в практиката на нашите хамали и на подобен тип услуги. След като запишем с какво ще манипулираме и пресметнем средно масата като обем и количество ще изпратим, точно толкова техника колкото е необходима за да тръгнем на път, заедно с големите плотове, фризери, миялни машини, конвертомати и прочие. Най-добрите цени и опции за кухните ви и техният пренос някъде из България са при нас, заповдяйте.

Допълнителни новини за премествания на кухни за ресторанти

Очаквайте в някоя от следващите ни публикации. Ще ви запознаем със собственици на фимри (заведения), които използваха професионалните ни хамалски услуги за да изградят кухни в бирарии,. Механи и прочие а дали останаха доволни, следва да разберете ако следите внимателно блогът ни.