Хамалибг.КОМ вашият стар приятел

Хамалибг.КОМ вашият стар приятел

Когато се чувствате несигурни и ви липсва другар, който да “сложи една ръка” за тежестите, които ви се налага да изнесете от дома, да ги пренесете и поставите на друго място, да ги закарате на баба и дядо, мама и тате или да ги дарите някому имате срещу себе си добрият ваш приятел, който от години насам се казва Хамалибг.КОМ а именно виртуалният хамалин работещ нон-стоп удволетворявайки нуждите ви. Обичаме да напомняме за себе си защото се оказва, че понякога все нещо не е разбрано както му е реда, все има някакви остатачни въпроси, които през призмата на времето попадат в графата “незадаени” а ние не искаме да е така.

Последните новини от нас

На 23.12.2010 година броени часове преди бъдни вечер нашите хамали направиха поредното си преместване като помогнаха на младо семейство да се нанесе в новозакупеният си апартамент в София. Естествено с написването на акуталната новина не целим просто да се похвалим а да ви дадем малко повече смелост когато взимате решения и наистина търсите някой, който може да ви е от полза. Хамалски услуги каквито съществуват при нас са рядкост в България без да подценяваме уважаемите ни конкуренти, ние имаме пълният асортимент от необходими материали за по-бързото и качествено справяне с всякакви по вид и обем имущества, което като факт излагаме за пореден път в нашият блог.

Продължете да празнувате и ни потърсете щом решите

Разбираме, че хората възложили надежди и вяра в хамалите ни вече започват да ни честитят празниците, правят го защото са доволни и буквално заливат пощенската ни кути. Признателни сме ви на всичките и нямаме думи да изразим гордоста си, че сте толкова позитивни. Заради вашите писма, пожелания и благодарствени послания ние израстваме като манталитет и дори като бизнес защото все повече членове на обществото ни ще могат да се докоснат до истинските товаро-разтоварни фактори принадлежащи към търговският живот на нашата родина.

Здраве и късмет!