Тройна помощ от сайта ни за хамалски услуиги

Тройна помощ от сайта ни за хамалски услуиги

Ние презентираме новата ни услуга, която се изразява в така наречената „тройна помощ“ за всеки от вас. Тя представлява закупуване на три услуги, които са опаковане, товарене и транспорт. Новата година започва според очакванията на мнозина със съответните ни промоции и специални опции при различните обществени желания.

Още за Тройната помощ от хамалите ни

Ние сме описвали не веднъж или два пъти за опаковане с кашони, други видове хамалски услуги и всичко това съобразено с нашият товарен транспорт стигащ навсякъде по България и съседните ни държави. За по-големите изисквания към спедиция ние сме приготвили камиони изпълняващи международни поръчки, които не се включват в тройната помощ, ако искате да ги разучите вижте публикуваните от нас материали.

Новите ни предложения и изненади

Освен пакета „тройна помощ“ вие както обикновенно имате на разположение индивидуалният избор на всяка една от публикуваните ни услуги. Акцента на сайта ни пада основно върху преместване от професионален вид за България и ако силно се интересувате от подробностите ще очакваме да разговаряме с вас очи-в-очи когато сте свободни. За изненадите ще разберете директно от нас защото ако ги напишем тук те няма да имат никаква стойност. Всичко свързано с подготвените сюрпризи е в сферата на добрите оферти, цени и по-бързото обслужване така, че очакваме да ни се обадите.

Добавете услуга в „кошницата“

Изберете това, което ви трябва от сайта ни или от блоговите предложения, напишете ни електронно писмо и го изпратете. Ние ще отговорим бързо и ще ви кажем как продължава процедурата в бъдеще време. Освен електронният вариант за комуникация с нас сме ви представили и мобилен телефон на който можете да се обаждате така, че всичко е тотално улеснено и достъпо. Надяваме се да използвате нашата „Тройна помощ“ и всички останали преференции за товаро-разтоварване, които Хамалибг.КОМ ви дава.

Продължаваме активноста си от към публикация на пресни новини след новогодишните празници, намерете ни и ни използвайте пълноценно.