Доволен съм от вашите Хамали и работа

Доволен съм от вашите Хамали и работа

Category : Хамали

Новата ни статия е свързана с получен на пощата ни в глобалната мрежа email и представлява поредното мнение на наш потребител без да даваме имената му и личните му данни. Спазваме законите за конфиденциалност във виртуалният свят така както трябва да го правят всички, които не са получили излишното съгласие на свойте ползватели за публикуване на мнения.

МНЕНИЕ ПОЛУЧЕНО ПО ЕЛЕКТРОННАТА НИ ПОЩА :

Х. Бисеров

“Благодаря, че бързо пристигнахте в апартамента ми и изнесохте толкова много стари и ненужни неща, които сам нямаше как да премахна. Както добре знаете аз ги дарих за определена кауза, която няма да спомена тук но по-важното е, че ви ги опаковахте по подходящ начин както сте общели в сайта и чрез превозните ви средства те достигнаха където е нужно. Аз няма да ви правя реклама, платих си и съм доволен но ви съветвам продължавайте да държите на името си, за другото ще има такива като мен, които да се произнесат. Успех момчета и може да се видим отново!”

Поздрави,

Относно публикуваното писмо

Благодарим на господим Бисеров, като искаме да му кажем, че умишлено не сме публикували цялото писмо тъй като няколко пъти изпращахме запитвания към него дали е съгласен да го направим. В меилът който получихме имаше доста похвали и благопожелания ние благодарим за всичко това и вярваме, че всеки който иска силни и умни мъже да работят за неговото/нейното преместване ще позвънят на телефоните ни и ще останат впечатлени от уменията ни.

Ще ви дадем и още много добри възможности да избирате от нашият сайт когато обещаем нещо ние го изпълняваме както вече сами сте се уверили. Хамалибг.КОМ никога не спира да работи и това е закон за нас и като фирма и като електронно издание. Резултатите от постонният ни труд ще виждате както сте свикнали всяка седмица тук в блогът ни , ние искаме да ви пожелаем здраве и щастие както винаги сме хранили миролюбиви чувства към вас.