Супер оферти за хамали и опаковане

Супер оферти за хамали и опаковане

Само сега всички клиенти на Хамалибг КОМ ще имате супер възможноста да закупят хамалски услуги+опаковане на по-ниски цени. Всички, стандартни предложения по товароразтоварна дейност с придружен транспорт и черешката на тортата кашони с намаление, помощ при опаковането, залепването и складирането на вашите вещи. Тези добри новини идват с любезното семейство на партньорите ни Хамали Попай, лидери при българските товарачи.

Какви са новите неща, които ще намерите при нас

Разпределение на дейностите от специално обучени екипи. При извършване на преместване заявено от вас, за всяка една отделна услуга ние прикачвам отговорник. Например, вие намате преместване на мебели от София до Пловдив, като персоналът който ще използваме се състои от четирима петима човека, шофьор, бригадир и трима изпълнители хамали. Всеки сам по себе си ще извършва определена работа, като ще ви дава съвети за това как е най-добра до опаковате имуществото си, за това къде то да се сложи в ремаркето и подобни.

Опаковане с намаление само сега

Закупете чисто нови кашони за вашият пренос, за фирмата ви или за домашните ви потреби само сега с намаление при нас. Бързо ни позвънете и научете колко ще спестите ако използвате опаковане от Хамалибг КОМ от 1 Февруари до 1 юни тази година. Освен ниските цени, които сме дали в нашият блог ще продължавате да четете напълно безплатни трикове и съвети как да подходите към картонените опаковки, как те най-лесно и сигурно да бъдат залепени и още интересни неща.

Скоро продължаваме с любопитните оферти

Очаквайте в най-скоро време перфектни оферти за хората търсещи транспортни услуги. Благодарение на подобреният ни автопарк за, който вече писахме вие ще можете да стигнете буквално на всякъде за да занесете ценните си товари и багажи. Не пропускайте атрактивните ни предложения, за спедиция, товарен превоз извън страната и естествено помощ от хамали. Посещавайте ни редовно и ще спечелите, ако животът ви не може да мине без намесата на товарачи, ние сме подходящите хора за вас.