Бракуване на стара техника. Предлагаме транспорт и хамалски услуги

Бракуване на стара техника. Предлагаме транспорт и хамалски услуги

Много офиси в страната ни желаят да се *ъпгрейднат (модернизират) и това е напълно нормално защото техниката се развива с всеки изминал ден. Старите компютри висящи по адвокатски кантори, болници, рекламни студия вече са непотребни за използващите ги, но кой да ги опакова и да ги изнесе от помещенията в които работите.

Отговорът стои пред вас Хамали бг КОМ като една от най-бързо развиващите се и добиващи популярност компании за товаро-разтоварване ви даваме възможност да натоврим вашата офис техника и да я преместим където кажете. Обикновенно до сега сме правили подобни преноси с цел рециклиране на технологии или пък обзавеждане на сиропиталища с по-остаряла апаратура.
Вие сте онези, които ще решите какво да правите с имуществото, което искате да подновите обадете ни се а ние ще ви осигурим камион, опаковки и всичко нужно за задачата да се преместите.

Складирайте апаратурата докато решите как да действате

Потърсете нашите предложения за складиране, използване на палети и по-специално опаковане демонстрирано с най-добро желание от нашите специалисти по поддръжка на материалното ви съдържание. Дори да няма свободно място в халетата ни ние ще ви свържем с нашите партньори, които могат да ви осигурят нужното за временно съхранение на ценностите ви.

Хамалибг КОМ действаме изключително мощно при желанията на нашите потенциални клиенти за запазване на предмети, мебели, техника и други ние работим в тази сфера десетки години и рамо-до-рамо с най-добрите товарачи у нас осъществяваме вашите амбиции.

Довери се на майсторите

Понятието майстори за натоварване, опаковане и обработка на багажи съществува в Българското пространство и се възприема когато потенциалният потребител се възползва от предложенията на фирмите професионалисти в тази област. Няма по-добър момент от този да се обърнете към нас, защото с рутината си и това, което сме изградили през всичкото време в което съществуваме на пазара ние можем напълно отговорно да заявим, че сме усвоили майсторълка на това да бъдеш полезн хамалин.