За вас се грижат Хамали София

За вас се грижат Хамали София

Всякакви видове услуги свързани с тежък физически труд и на добри цени, това предлагаме ние от Хамали София. За да дойдем при вас е достатъчно едно обаждане след, което вие ще разполагате с пълен екип с хамали, които ще работят на върха на възможностите си до приключване на задачите, които сте им поставили. Достоверност и оригиналност са нещата на които истински държим при работата с потребителите ни. Прилагаме тези два фактора при всяка среща с наши потенциални клиенти и когато същинската работа започне вие ще забележите, че сме искренни в намеренията си.

Хамали София – преместване на каси

Ако имате нужда от хамалски услуги за преместване на каси и сейфове ние Хамали София можем да се ангажираме с подобен труд. Разполагаме с цялата необходима апаратура за да местим всякакъв вид сейфове, огнеупорни каси и друг вид заключващи механизми. За повече информация относо закупуване, преместване и защита на каси и сейфове можете да прочетете допълнително в блога ни.

Хамали София – опаковане и продажба на кашони

В случай, че искате да се погрижите за опаковане на вещите ви, заповядайте в офисите ни, ние също можем да ви предложим подходящи кашони за вашето преместване или складиране. Към запазването на съдържание и стоки в уникалният си вид може да прибавим, някои специални предложения като двойно залепване, вакумирани и други, които ще споделим с вас, когато се срещнем тет-а-тет.

Още от нашите хамали – сега

Освен преместване на каси и всичко друго за офиса, дома, магазина и прочие ние предлагаме транспорт, опаковане, складиране, палетиране и препалетиране както и всичко, което се очаква от една истинска фирма за товарни дейности. Елате пак в добре познатият ви блог на Хамалите в София и цялата страна за да намерите услугата, която ви е нужно тук нашите момчета вече се стягат и само чакат да се включат адекватно за да ви помогнат.