Без умора напред

Без умора напред

Хамалибг КОМ продължават да развиват своите модерни предложения за товарни услуги в България, като вече над десет години не познава поръжение, или думата умора. През цялото това време фирмата ни се наложи като една от най-добрите както в София така и в провинцията. Момчетата, които работят за нас са изключително смели, умни и силни, те са истински професионалисти и винаги са там където ги повикате.

Нашите хамали днес са дори двойно по развити защото се специализираха във всякакви видове услуги, за дома, за бизнеса, за медицината, за културата. Пренасяхме всякакви видове предмети, скъпи технологии, нови и стари мебели, канапета, маси, столове, бюра и още хиляди неща. Във всяка една заявка към нас ние намирахме по нещо ново, което да осъвършенстваме и днес без притеснения заявяваме, че няма какво да ни се опре при преместване.

Времето е най-добрият учител

В това се уверихме и сега работим значително по-ефективно, дори ветераните в фирмата ни направиха нещо, като школа за всичко новодошли и потърсили работа при нас. Обучението за кадрите ни, които постъпиха на работа бе напълно безплатно и доста ефективно, защото ги научихме на важни неща, за манипулирането с тежки вещи като по този начин ги предпазихме от нараняване. Дадохме също така ценни наставления и съвети, както разяснихме и някои от тънкостите в нашият труд. Сега вече посъбралите стаж новаци в компанията ни отбелязват успех и възход в работата, като често получават благодарности от клиентите ни, за което им благодарим.

Пожелаваме си

Да съществуваме още много години и да работим все така осърдно, вдигайки още повече летвата в нашата професия. За вас нашите потребители можем само да ви поканим да поръчате хамалски услуги от нас, като на 100% ви гарантираме професионалният им характер и добрият финал за работата, която ще изискате. Докато ни има и сме живи и здрави (дай боже) България ще има своята квалитетна товаро-разтоварна компания.