Фирмен клон и преместване

Фирмен клон и преместване

Бързате да отворите фирмен клон в нов град но още не сте подбрали компания, която да извърши преместване / нанасяне на вашите офис мебели и техника, значи се намирате на правилното място. През това лято нашият сайт за хамали ще направи вашите офис премествания и настаняване още по-евтино. За да бъдете информирани относно отстъпките преглеждайте редовно блогът ни където ще ви предоставим актуални новини от нашата компания. Надяваме се, че ще оцените всичко, което правим за вас и ви обещаваме, че ще продължим в същият дух.

Защо цените падат

Една от основните причини е, че ние искаме и можем да помогнем на бизнеса дори и в условия на криза. Нашите хамалски услуги в страната са изключително ценни за мнозина от най-големите търговци и това не е никак случайно. Само при нас е възможно следното бензина се вдига, а цените за транспорт спадат. Така избирайки нашите опции по преместване вашият фирмен клон ще отвори врати още на следващият ден след положеният от нашите момчета труд.

С помощ от нашите товарачи и товарните ни коли ние можем да пренесем всякаква апаратура и мебелировка за перфектно направеният ви кабинет/клон където и да е в държавата. Разполагаме и с качесатвен тип опаковане, което ще изиграе особено важна роля при транспортирането на компютрите и копирната техника. Ние предлагаме и помощ при фактическото обзавеждане, като въведем и подредим мебелите в новооткритият фирмен клон.

Сега можете да започнете работа на чисто новото си място защото нашите хамали дойдоха, направиха всичко, което изискахте и в крайна сметка резултат бе чудесен. Така работим ние защото сме професионалисти и предвиждаме нуждите както на обикновнните хора, така и на бизнес индустрията. Тези наши възможности ни извисяват интелектуално и създават от нас първата в България мощна компания за качествено товарене и разтоварване с най-различни опции, които клиентите могат да използват дори посредством глобалната мрежа.Поздрави към представителите на малкия и средният бизнес у нас, от Хамалибг.ком