Клуб ХамалиБГ КОМ

Клуб ХамалиБГ КОМ

Прегледът и обработката на вашето имущество при преместване се извършва с едната единствена цел да се останови съдържанието, възможностите за опаковане и теглото, което ще качим на предложеният от нас транспорт. Хамали можещи да постигнат доказано добри резултати ще се трудят при обработката на багажи с различни размери и те ще достигнат до крайният си притежател по най-сигурният начин ако пожелате да работите с нас.

Много малко са фирмите, които дават туй що ние сме презентирали на сайта си и особено с толкова достъпните цени. Направихме го заради вас и защото наистина разбираме от това как се пазят ценни и необходими за семейството Ви материални принадлежности. Пренесли сме какво ли не и винаги сме се доказвали като една качествена товароразтоварна компания.

Клуб Хамалибг КОМСтанете фенове на оригиналните Български хамали като посещавате нашият блог където се формира и клубът на доволнте клиенти от мъжките момчета работещи при нас. Имаме идей и за страница в най-популярната социална мрежа, facebook но за това ще Ви информираме в близкото бъдеще.
Разработили сме специални пакети от хамалски услуги, които ще Ви предоставим при заявка за труд от наша страна, очаквайте да получите уменията и силите ни само с едно телефонно обаждане или постъпила поща към нас.

Коменатри и поръчки ТУК!

На вашите въпроси относно същинската работа на фирмата отговарят специалистите ни тук в този блог и сайта ни. Естествено вие можете да попитате за всичко, което не сме успяли да публикуваме все още или да изчакате следващите ни новинарски материали тук.

Ние работим по изпитани европейски методи като това не е тайна за нито един, който се е доверил на предложените от компанията ни трудови ресурси. Включваме богат избор от камиони и опаковки за всяка ваша нужа и това ни издига в йерархията на така наречената хамалогия, която се ползва ежедневно и отървава стотици наши сънародници от ангажиментите по изнасянето на тежести на ръце и/или със съмнителни остарели товарни коли.
Предложенията ни са в сила и сме готови да откликнем на всяко едно ваше желание подадено в срок на упоменатите адреси.