Новини – Петък 13.05.2011

Новини – Петък 13.05.2011

Приетата за фатална дата Петък 13 не бе такава за Хамали София защото точно в краят на работната седмица ние получихме няколко заявки за работа. Едно е сигурно след страховитото число през този майски петък ние ще имаме доста работа за вършене както за апартаменти така и за офис, който трябва да бъде обзаведен спешно, което вероятно ще да рече още в Понеделник ..

Новините за нас са добри защото Вие отново сте попаднали на качествена компания за хамалски услуги и премествания. Откакто блогът ни съществува Вие все по-често разбирате нуждата от професионална намеса при боравене с вашето имущество и ценности независимо за какъв недвижим имот става въпрос. Тъй като обичаме да предлагаме сигурност и стабилност в настоящите новини напомняме, че през летният сезон ще можете да се възползвате и от различни промоции и намаления, за услуги по транспорт и опаковане.

Поръчайте труд от нас където Ви е необходим

Имаме още свободни екипи, които да поемат поръчките през настоящата седмица, можете винаги да се свържете с нас чрез контактите в сайта ни за да дойдем на вашият адрес. Решете кога ще ви бъде удобно и ни се обадете.

Очаквайте скоро – в раздел успешни истории

Разкази за нашите намеси в София как преминаха визитите на нашите хамали, какво казаха клиентите за нас и защо сме едно от най-бързо развиващите се компании не само в столицата а из цялата странна с помоща на партньорите ни в останалите градове. Разбирасе вие ще видите снимки и коментари, както е било и до сега за останалото ще си направите необходимите изводи.

Да има и добри новини и те са за постиженията на Хамали защото знаем, че вие търсите истински и твърди работници, които да поемат тежки задачи. Поръчките ви на датата Петък 13 са доказателство за това, че човек трябва да вярва в доброто а избирайки нас вие сте си го подсигурили без никакво съмнение.