Специални оферти за всеки клиент

Специални оферти за всеки клиент

Когато искате да ангажирате нашите хамали с персоналното си преместване, вие избирате най-доброто решение за нуждите си. Ние ще Ви предложим оферти за трудът, който искате да наемете като ще се съобразим с финансовата ви възможност. Години наред поръчалите хамалски услуги от нас са се радвали на доброто ни отношение и качествените предложения. Всички сме наясно, че към опциите за пренос на имущество се включват различни фактори като товаро разтоварване, транспорт, опаковане и други. Вие обаче не сте длъжни да оскъпявате наема на хамали допълнително използвайки всичките тези действия, обещаваме да ви помогнем съставлявайки най-добрата оферта.

Винаги ли се налага опаковане

Отговорът е не, особено ако дестинацията на желаното от вас преместване е кратка а видът имущество е трудно или нечупливо. Тук ще се намесим ние като преценим къде ще транспортираме/преместим вашите вещи и/или ценности и дали трябва да закупите отделно опаковки (кашони, чували или други). Съществува и вариант, частично опаковане, например ние ще кашонираме вашият телевизор или компютър, но няма смисъл да правим същото за комплекта гуми, който също ще качим в камионът си.

Транспортни услуги

Вие можете да спестите пари и от тази задължителна част по преместването, което ще извършим за вас. Правейки вашият локален пренос на материали, можете да ограничите трудът на хамалите, като вземете със себе си най-важното. Отделно от това нашите контрольори на екипите ще изберат кратък маршрут по който да стигнете до пожеланото от вас място. По почти идентичен начин стоят събитята и при извършване на международни премествания, за които обещаваме да пишем по-подробно в някоя от следващите публикации тук в персоналният ни блог.

За довиждане

Поръчайте хамалски услуги на добри цени и помнете ние нямаме изгода да ви товарим с пари за неща, които не са Ви необходими. Заповядайте при нас за да направим една оригинална сделка в духа на професионализма и приятелските взаимоотношения по оста компания и потребител. Чао от нас и до нови срещи.