Според клиентите

Според клиентите

Работата ни с клиенти показва, че много малко от тях правят разлика между професионални хамалски услуги и наемането на хамали от улицата. Това не е толкова страшно тъй като ние сме взели твърдата позиция да се погрижим за вашето благоденствие със сериозен труд, който като изпълнение напълно ще задоволи очакванията ви. Хамали София сме сред топ компаниите в страната и считаме, че практиките ни като продуктивност, които прилагаме във ваша чест ще продължат да се развиват с всеки изминал ден. Това наше убеждение се дължи и на самочувствието, което имаме и сме си го изградили сами през съществуването ни от десетки години чак до днес 28.06.2011.

Иван Петров – София (писмо към нас)

Благодарен съм на блогърите, които ми предоставиха ориентировачно нещата при вас Хамали София. Използвах услуги по междуквартално преместване и съм доволен от работата ви. Цените също бяха прилични и ако имам нужда от хамали пак ще се свържа с вас. Можете да ме цитирате в блогът си по този начин ще засвидетелствам уважение към трудът ви. Поздрави И.П. София.

Отговор :

Господин Иван Петров от София както и много други наши клиенти ни изпратиха електронна поща с желанието да публикуваме мненията им на нашият блог както сме ви съветвали и по-рано. Радостни сме, че имате добро мнение за нашите хамалски услуги и можете да ги ползвате винаги когато имате нужда.

За всички потребители :

Използвайте формата за контакти / телефони/ електронна поща прикачени към сайтът ни за да питате, коментирате, критикувате и въобще всичко, което имате да кажете за Хамали София.
Ние оценяваме старанието ви да анализирате нашите хамали и точно това бе една от основните причини да направим този блог. Искаме да пожелаем на всички читатели и клиенти успех и до скоро виждане с по-стойностните хамалски дейности в нашата мила родна страна.

Поздрави,
Блог-екип Хамали София – професионално товаро/разтоварване и транспортна база.