За колко пари се продават услугите ни

За колко пари се продават услугите ни

Ех тези пари би възкликнал поета … Ние тук обаче не сме поети а сме Хамали и то едни от най-добрите в София факт, който дори и нашите конкуренти не биха отрекли. Пари, пари, пари все това ни се набива в ушите като до някаква степен го смятаме за нормално тъй като хората имат право да знаят колко струват нашите хамалски услуги. В последният линк сме дали ориентировъчни оферти, които да ви запознаят най-общо със заплащането на трудът ни но за пореден път ви съветваме когато искате да поръчате товаро-разтоварване или транспорт от нас е най-добре да ни попитате лично използвайки контактите в сайта.

Заради това, че постоянно ни питат какви суми изискват нашите Хамали направихме краткото ревю по-горе но всичко това е доста условно тъй като ние не знаем какви са специалните ви нужди, цената варира може да ви вземем повече или много по-малко така, че просто ни се обадете както би направил всеки човек на който му предстои преместване няма значение фирмено или домашно такова.

Ще ви споменем само един случай, който ни сполетя скоро и бе дошъл от столичният квартал Надежда където и преди сме работили. Човек прочел някакви тарифи започна да ни се моли за качване на канапе от мазето му до петият етаж, естествено той е подведен от ценоразписът за транспорт и подобни дейности и не знаеше колко ще му вземем. Цялата работа излезе към малко над осемдесет лева защото се потрудихме здраво без асансьор.

Ако и вие искате да сте наясно с нашите цени очакваме запитванията ви на тиражираните в сайта и блога адреси. Хамали София ще бъдат полезни за вас винаги когато се наложи. Обещанията ни се изпълняват според предварителната ни уговорка не я пропускайте и вижте най-добрите оферти в столицата.
В най-скоро време ще напишем специална ценова листа за отделни опции от нас така, че да не се страхувате когато ни наемате. Ние даваме най-доброто така, че възползвайте се днес.