Всички полезни действия в едно цяло

Всички полезни действия в едно цяло

Здравейте приятели днес ние от Хамали София искаме да ви предоставим един вид обобщение на възможностите предложени от нашата бригада за хамалски услуги като се надяваме, че така по-лесно ще се ориентирате какво можем да постигнем за интересите ви. Разбирасе ние винаги разясняваме функционалността на компанията ни но сега ще го направим максимално подробно. Следващите редове са за тези потребители, които търсят професионално решение на задачи по преместване на битови, офис и строителни имущества както и за помощ при извършване на тежка работа по смисъла на носене, качване, сваляне и обработка на товари. От годините в които ние развиваме дейността си сме хванали спецификата на товарно-разтоварните методи и ги прилагаме успешно до ден днешен.

За употребата на Хамали София

Ние се заниамваме само с легален труд по преместване на имуществена собственост за домове, офиси, културни мероприятия и други. Поемаме всяка ваша поръчка стига тя да бъде легална и свързана с общоприетите стандарти. Полагаме труд за да обзаведем апартаменти и работни места с мебели, които доставяме благодарение на добре селектираният от нас транспорт и главно с опита на нашите хамали.
В правилника на нашата бригада е залегнало да спазваме норми, които касаят прецизната подготовка на всеки един товар преди неговият пренос. Вие ще получите гаранция от нас, че един път попаднало в ръцете ни вашето имущество ще стигне невередимо там където сте пожелали.

Опаковане и склад като допълнителни услуги

Възползвайте се от топ офертите ни за складиране на материали и най-търсената опция по опаковане на различен вид предмети. Всичко при нас става благодарение на модерната техника, която използваме а като добвака отново ще споменем опаковъчните материали, кашони, други картонени опаковки, велпапе и други чрез, които ще защитим ценностите ви. За складът, който ви предоставяме ще направим отделна статия тъй като това е изключително важна тема за много търговци искащи да поемем стоките им и да ги съхраним по най-добрият начин. За сега можете да намерите повече сведения относно складирането в нашият сайт.

За клиентите с любов

Хамали София имаме голям успех в столицата и извън нея защото работим еднакво качествено за всеки пожелал да ни използва. Ние не ще си позволим да делим заявките на клиентите по смисъла на предназначението им дали са фирмени или домакински. Работим енергично и влагаме стил във всяка наша стъпка. Можем да илюстрираме способностите ни всеки ден от седмицата като ако желаете да ни изберете молим свържете се с нас. Пожелаваме ви да бъдете здрави и да вземете правилното решение за вашето предстоящото преместване.