Пет съвета за преместване на офис обзавеждане

Пет съвета за преместване на офис обзавеждане

Има някои неща, които потребителите трябва да знаят когато им се наложи да направят преместване на офиса си включващо товаро-разтоварване на техника и мебели както техният превоз до избраното от вас ново място. На първо време ние ще напомним, че всички необходими за вас неща като транспортни услуги, опаковане, складиране и т.н. са презентирани на сайта ни Хамали София.
Следват пет добри съвета, които ви препоръчваме да запомните когато местите офиса си навсякъде в страната. Разбирасе ние не ви задължаваме да ги използвате но те са доказали приложението си в годините.

1) Организирайте всички хартиени документи и папки. С течение на годините явно сте натрупали много документи на хартиен носител като сте ги сложили в различни архиви, шкафове, сейфове и прочие. Когато ви се наложи преместване е добре да отделите време за организацията и разпределението им по важност. Сортирайте ги по азбучен ред и ги подгответе за опаковане. Не разопаковайте ненужните от тях, които имат само формална стойност за фирмата и не ги слагайте по рафтове и етажерки за да събират прах в новият ви офис. Използвайте складове, мазета или други помещения пригодени за архивни файлове.

2) Архивирайте данните от комютрите в офиса. Преди извършване на преместване особено ако то е на дълго разстояние ние съветваме да архивирате данните от компютрите в офиса ви и да ги запазите на външен носител или сървър. Това се прави за да имате пълната сигурност, че дори и при злополучно транспортиране на техниката ще можете да използвата съхранената информация.

3) Приберете важните кабели. Окабеляването на техниката ви сортирайте в отделни опаковки (кутии). Ако не използвате оригинални такива то потърсете подходящи по размер и вид кашони където да ги положите. Ние от Хамали София можем да ви осигурим необходимото опаковане.

4) Използвайте професионални хамали. Винаги сме казвали, че е задължително да работите със специализирани товаро-разтоварни фирми предлагащи хамали, които чрез опита си могат и знаят как да защитят вашето офис имущество. Обърнете се към нас за да ви осигурим необходимите екипи за задачата.

5) Поръчайте предварителен оглед. Предварителният оглед на вашият офис и съдържанието, което ще превозваме/преместваме е хубава практика защото с нея ние ще можем да знаем какво оборудване трябва да приложим по време на работният процес. Нашите хамали предлагат такива огледи така, че можете да ги заявите при връзката с нас.

Това бяха петте съвета за преместване на офис за още подробности очаквайте следващите статии в нашият блог. Дано да сме били полезни очакваме връзка с вас за да ви дадем допълнителна информация за всички наши хамалски услуги. С нас вие ще бъдете спокойни по време пренос, транспортиране и опаковане защото сме професионално ориентирана товаро-разтоварна бригада.

Довиждане.