Пет съвета за преместване на офис обзавеждане

  • -

Пет съвета за преместване на офис обзавеждане

Има някои неща, които потребителите трябва да знаят когато им се наложи да направят преместване на офиса си включващо товаро-разтоварване на техника и мебели както техният превоз до избраното от вас ново място. На първо време ние ще напомним, че всички необходими за вас неща като транспортни услуги, опаковане, складиране и т.н. са презентирани на сайта ни Хамали София.
Следват пет добри съвета, които ви препоръчваме да запомните когато местите офиса си навсякъде в страната. Разбирасе ние не ви задължаваме да ги използвате но те са доказали приложението си в годините.

1) Организирайте всички хартиени документи и папки. С течение на годините явно сте натрупали много документи на хартиен носител като сте ги сложили в различни архиви, шкафове, сейфове и прочие. Когато ви се наложи преместване е добре да отделите време за организацията и разпределението им по важност. Сортирайте ги по азбучен ред и ги подгответе за опаковане. Не разопаковайте ненужните от тях, които имат само формална стойност за фирмата и не ги слагайте по рафтове и етажерки за да събират прах в новият ви офис. Използвайте складове, мазета или други помещения пригодени за архивни файлове.

2) Архивирайте данните от комютрите в офиса. Преди извършване на преместване особено ако то е на дълго разстояние ние съветваме да архивирате данните от компютрите в офиса ви и да ги запазите на външен носител или сървър. Това се прави за да имате пълната сигурност, че дори и при злополучно транспортиране на техниката ще можете да използвата съхранената информация.

3) Приберете важните кабели. Окабеляването на техниката ви сортирайте в отделни опаковки (кутии). Ако не използвате оригинални такива то потърсете подходящи по размер и вид кашони където да ги положите. Ние от Хамали София можем да ви осигурим необходимото опаковане.

4) Използвайте професионални хамали. Винаги сме казвали, че е задължително да работите със специализирани товаро-разтоварни фирми предлагащи хамали, които чрез опита си могат и знаят как да защитят вашето офис имущество. Обърнете се към нас за да ви осигурим необходимите екипи за задачата.

5) Поръчайте предварителен оглед. Предварителният оглед на вашият офис и съдържанието, което ще превозваме/преместваме е хубава практика защото с нея ние ще можем да знаем какво оборудване трябва да приложим по време на работният процес. Нашите хамали предлагат такива огледи така, че можете да ги заявите при връзката с нас.

Това бяха петте съвета за преместване на офис за още подробности очаквайте следващите статии в нашият блог. Дано да сме били полезни очакваме връзка с вас за да ви дадем допълнителна информация за всички наши хамалски услуги. С нас вие ще бъдете спокойни по време пренос, транспортиране и опаковане защото сме професионално ориентирана товаро-разтоварна бригада.

Довиждане.