За работата ни по Софийските квартали

За работата ни по Софийските квартали

В напрегнатият работен ден на нашите хамали по софийските квартали ние се сблъскваме с много интересни неща. На първо време когато правим преместване от квартал в квартал всички наблюдават новите собственици, преценяват нас и наблюдават камионите ни. Тази мнителност разбирасе е в реда на нещата и ние я приемаме. Обикновенно много хора ни питат много ли е скъпо да преместите няколко стари телевизора в провинцията или бихте ли се нагърбили да направите преместване на моят офис извън столицата. На всички тези питания ние отговаряме с ДА тъй като сме Хамали София и предлагаме професионалните си услуги навсякъде където пожелаете.

В трудовият ни ден ние обикновенно сме се сблъскваме с различни видове перипети, които понякога леко ни изнерят. Например когато отидем да работим по дадена товаро-разтоварна задача но няма къде да паркираме камионът въпреки, че потребителя изирично е подчертал, че иска да използва транспорт от нашата фирма. Обикновенно съветваме всички, които търсят услуги от Хамали София да осигурят място за паркиране, някои го правят, други но така просто се забавя самият работен процес.

Най-интересно ни е било в Люлин например когато имаме няколко адреса и завършвайки работата в единият, се местим в следващата част на квартала където да подхванем другият. София не е малка и именно заради това по-голямата част от нашият транспорт използва електронни навигатори. Тъй като се налага да правим предварителен оглед на имущество, същинско преместване и така нататък ние трябва да знаем винаги къде се намираме.

В края на статията искаме да призовем столичани да използват силният ни екип за всяко нанасяне или преместване на имуществото си, различните желания за опаковане на багажи, наем на товарен транспорт или покупка на кашони. Ще дойдем във всеки един квартал и ще работим по най-добрият начин по поставените  от вас задачи. Поздравяваме ви и очакваме да се свържете с нас.