Хамали София – работните дни до нова година

Хамали София – работните дни до нова година

Хамали София очакват вашите поръчки дори и през оставащите три работни дни до Нова година. Ние не спираме да се грижим за вас нашите потребители защото знаем, че във всеки един момент може да се наложи да извършите преместване на вашият фирмен офис или дори на имущество от или за дома ви. Ще се радваме да докажем, че сме професионалисти точно в този период от време когато повечето фирми мислят за релакс и почивка. Едно от правилата, които имаме е да бъдем винаги от полза така името на нашите хамали ще бъде запомнено и надяваме се с добро.

Нито за миг не сме преставали да обработваме вашите заявки идващи по телефона или чрез електронна поща. Знаем как да помагаме с транспортни услуги, опаковане и всички други наши опции за по-добро преместване на движимо имущество. За наше щастие повечето коментари по адрес на Хамали София са положителни и ние благодарим на всички вас, които не спряха да ни търсят за тежките товаро-разтоварни нужди. Продължавайте да ни търсите и да използвате професионализма на бригадата ни и ние ще направим всичко според вашите желания и конкретни изисквания.

Имаме какво да дадем на хората и го правим с ум, ръце и голямо сърце. Тези от вас, които вече използваха силата на Хамали София знаят, че ние не даваме празни обещание и всяко обещание от нас е подплатено с действия. Разбирасе искаме да постигнем още много на ниво професионално преместване, опаковане и транспортни услуги и имаме план как да повдигнем производителността на услугите ни. Ако посещавате редовно нашият блог ще можете да се запознаете с всички нови неща от кухнята на хамалската ни бригада в столицата.

Ще напишем актуални новини за вас веднага след новогодишният празник така, че не пропускайте да разберете повече за това как момчетата ни решиха десетки потребителски задачи свързани с товаро-разтоварване. Остава да пожелаем здраве и весело изкарване на празниците, до нови срещи.