Коледно пожелание от Хамали София

Коледно пожелание от Хамали София

Здравйте на всички посетители пожелали да се запознаят с услугите и възможностите на Хамали София чрез нашият блог. Както всяка година така и тази ще напишем няколко реда за това как ние видяхме представянето си на професионално ниво и какво мислим да променим в бъдеще, като накрая ще отправим нашето Коледно пожелание към клиентите си.
И така да започнем със старта на 2011 година, която ни донесе и много и малко работа. Както една поговорка гласи „винаги може и още“. Получихме няколко поръчки от известни фирми за преместване на офиси. След това продължихме стандартно да обслужваме домакинства като им помагахме да доставят някоя нова мебел вкъщи или просто да преместят пианото.

Минаваха дните а Хамали София все така обикаляхме от квартал на квартал за да работим. Опаковахме доста багажи а нашият товарен транспорт бе наеман многократно и за различни поръчки. Изводите които си направихме са, че хората имат нужда от хамалски услуги, търсят ги и предпочитат качеството на каквато и да е цена. Вярно е, че в условия на криза парите, които изискваме за транспорт, за носене и преместване в никакъв случай не са евтини но пък не са и недостъпни. Всеки, който търси професионалисти до себе си, добър подход, добра материална база той инвестира на правилното място а именно в труда на Хамали София.

И така можем да направим едно заключение, че от нашите хамали полза има, има полза за всички вас, които нямате нерви, време и сили за да се занимавате с преместване на тежко, нямате дори и нужният транспорт за да осъществите желанията си. Заради това ние сме тук и работим.Нашето Коледно пожелание към клиентите ни и въобще към всички вас е да бъдете живи и здрави и да оставите тежкото на нас. Очаквайте още нови услуги от екипа ни и както винаги последните новини от бригадата ни в този блог. Всичко хубаво и весело посрещане на Коледа.