Честита нова година от Хамали София

Честита нова година от Хамали София

За много години бъдете живи и здрави и постигайте много успехи в личен и професионален план. Ние от Хамали София сме длъжни да благодарим на всички, които използваха нашите услуги през изминалата 2011 и се надяваме, че през дванадесетте месеца на настоящата 2012 ще бъдем още по полезни за нуждите на хората. Вероятно щом сте попаднали на нашият сайт в случай на блога ни знаете, че ние сме колектив, който се занимава с професионално товаро-разтоварване включващо преместване на имущество, складиране и други трудови дейности.

Изпитваме голям респект към всички посетители на сайта, които повярваха на силите ни и ни наеха да свършим тежката работа. Ние сме една от бригадите, които могат да ви предоставят завършени професионални услуги по обработка и подготовка на багаж за пренос в страната и чужбина като постигаме това чрез инструменти за опаковане, опаковъчни материали и наличието на всички нужни за клиента опаковки.

Представяме ви видове кашони, чували, стреч фолио, залепващи пособия, маркери и еткитеи въобще всичко, що е нужно за това да запечатите, надпишете и етикирате вашето имущество. Освен всички тези екстри имаме и транспорт, камиони и бусове, които ще работят нон стоп по вашите поръчки. Тези наши опции формират завършеният вид хамалски услуги, от които предполагаме, че се нуждаете. Ако е така ние сме на ваше разположение за да ви помагаме.

Хамали София сме активни в цялата столица и ще продължаваме в същият дух докато сме полезни за обществото. А тъй като мислим да разширим компанията ни още дълги години ще можете да разчитате на нашият професионален персонал за товарно-разтоварните ви цели били те свързани с дома или работното ви място. Отново пожелаваме здраве, щастие и успехи през 2012 и ви каним да проверите авторитетните и компетентни услуги на нашите носачи и превозвачи. Довиждане.