Хамали София в началото

Хамали София в началото

Нашето сдружение Хамали София бе създадено от студенти в далечната 1996 година когато фирмите за хамалски услуги в страната се брояха на пръстите на едната ръка. Тогава ние поставихме основите на професионалното обсужване във вида преместване и превозване на товари. Работниците ни все още не бяха достатъчно но година-след-година ние събрахме необходимата бройка, която да се занимава с клиентите в столицата. Към нас присъединихме и наши приятели/партньори, с чиято помощ изградихме филиали и в други градове. Останахме популярни под името Хамали София и сме радостни, че хората ни познават и разчитат на нас.

От начало не знаехме дали нашите хамали ще бъдат успешни тъй като макар и малка конкуренцията съществуваше. Ние десетина здрави момчета и няколко товарни коли, това бе оборудването, с което стартирахме преди шестнадесет години. Нямаше ги специалните инструменти, услугата опаковане все още беше план а поръчките макар и малко идваха. Изискванията към хамалите нарастваха и ние трябваше да изградим план. Така и направихме.

Днес Хамали София сме може би най-успешната бригада предлагаща услуги като товарен транспорт, опаковане и преместване на имущество в столицата. Посетихме почти всички квартали в София като предложихме частични и цялостни опции. Монтаж и демонтаж на мебели, пренасяне на каси и сейфове, пренос на пиано или роял и много други. Разширихме автопарка си като днес имаме достатъчно камиони за да поемем всички ваши поръчки в град София. Модернизацията ни настъпи макар и постепенно. По-добре късно отколкото никога казват хората и са прави.

Бихме се радвали да използвате услугите ни, ние заставаме под името Хамали София и ви гарантираме, че ще се справим с всяко тежко преместване, всяко опаковане и складиране на вашите вещи, стоки и материали. Отправяме поздрави към всички, които прочетоха днешната ни статия силно желаем да сме били полезни и при нужда да потърсите професионалните ни хамалски услуги за София и София област.