2012 Година стартира с успех за Хамали София

2012 Година стартира с успех за Хамали София

Посетителите на нашият сайт за товаро-разтоварни (хамалски) услуги отново ни използваха и откриха добър партньор в наше лице. Още в началото на годината всички наши хамали бяха ангажирани с дейности, като обхванахме по-голямата част от столицата. Както винаги най-търсени бяха нашите опции като транспортни услуги, с които да превозим закупени от нашите клиенти мебели и труда идващ от подготвените ни екипи за справяне с тежкото движимо имущество. Различните ни видове инструменти за вдигане на товар, пренос, качване в камиони и прочие са в основата на доброто ни представяне към всеки, който ни ангажира с работа.

Искаме да блогарим за доверието в нас и се надяваме все повече хора, които четат блога ни да използват професионални хамалски услуги по преместване именно от нас Хамали София бригадата с богата история и опит. Ние не се самоизтъкваме а просто разказваме живота ни на хамали през всичките години, в които действаме в столицата и не само в нея. Както знаете вие може да наемете услугите ни и към други точки в страната благодарение на партньорите ни.

За всеки, който ще ни ангажира със задачи от товаро-разтоварен характер общеаваме максимална производителност на наличният ни екип хамали, гарантирано добро обслужване спрямо осигуряването на транспортни услуги за товарни превози, опаковъчна дейност и складиране на имуществото ви.
Имаме грижата да отговорим на всеки, който иска допълнителна информация за цените и условията на заявки към бригадата така, че очакваме вашите позвънявания на дадените от нас моблилни телефони за връзка.

Искахме да споделим с вас нашият успех, който постигнахме още в началото на годината и с него да Ви провокираме да използвате нашата професия при нужда. Много столичани желаят да открият варианти за сигурно преместване на багажа си и ние сме тези, които могат да им го осигурят. Правим всичко по силите си за да се представим така както очаквате и смятаме, че до този момент не сме изневерили на нито един клиент. Желаем ви приятен ден.