Монтаж и демонтаж на мебели

Монтаж и демонтаж на мебели

Хамали София предлагат освен преместване на вашите мебели така и тяхният монтаж/демонтаж. Това означава, че когато вие искате да преместите ъгловите легла нашите служители – хамали могат да ги разглобят опаковат в кашони и след като те бъдат превозени до новият им приемствен адрес да ги сглобят на ново. Ние прибягваме до процедурите монтаж и демонтаж в случаи когато те са неизбежни например когато дадена мебел не може да премине през входната врата на дома или офиса.
Освен тези опции ние можем да допринесем за още повече стабилност на мебелите ви като ги опаковаме използвайки стреч фолио и други материали.

Какво ви дават услугите по монтаж и демонтаж на мебели ?

Използвайки монтаж и демонтаж на дадени мебели като легла, бюро, гардероб, секция и други вие спестявате време и намалявате риска от грешки при работата с дадена мебел. Хамали София ще подготвят цялото ви имущество така, че то да бъде лесно преместено там където пожелаете. Ние гарантираме качеството на действията ни като през годините никога не сме допускали грешки при обработката на дадена мебелировка спрямо монтажно-демонтажните процедури.

Хамали София очакват заявки за преместване, монтаж и демонтаж, опаковане

Можете да имате пълното доверие в квалификацията на нашите хамали относно оперирането с товари и багажи. Всеки един служител е запознат с методите на работа, контролиран е от ръководни фактори и знае как да се справи с тежкото имущество във всеки един момент. Ние сме професионалисти и се стараем да го покаваме винаги когато се трудим за вас уважаемите потребители.

Очакваме заявките ви за преместване на товари, монтаж и демонтаж на мебели, опаковане и транспортни услуги. За въпроси свързани с цени, абонаменти (дългосрочна работа) или всичко свързано с нас моля пишете ни или използвайте телефоните, които сме дали в сайта. Желаем ви да бъдете здрави и ще се радваме да се върнете в блога ни отново.