Хамали пред прага на пролетта

Хамали пред прага на пролетта

Хамали София се готвим да посрещнем работата, която неминуемо ще дойде през пролетният сезон. Днес например ние извършваме преглед на нашият транспорт, който ще се занимава с поръчките ви за преместване на вашата собственост. Остановихме пълната готовност на камионите и товарните бусове да приемстват багажи и товарни ако потърсите транспортни услуги от компанията ни.
От към хора също нямаме проблеми. При нас работят достатъчно като брой хамали, много от тях млади мъже – студенти, които доказват, че са добри работници през всеки месец от годината.

Ние можем да изпратим хамали във всеки един квартал и близките до София села. Имаме достатъчно кадри за да сформираме няколко екипа за столицата. Това е и причината да не бавим клиентите си карайки да чакат със седмици както може да се случи в някоя друга компания за хамалски услуги изпитваща недостиг на работна ръка. Открито ви заявяваме, че с нас преместването на дома или офиса ще стане бързо и сигурно така както вие желаете да се работи.

Обадете се на нашите телефони и потърсете съдействие по товарене и разтоварване от Хамали София през седмицата. За заявките ви ще се погрижат нашите служители, които ще Ви разяснят подробностите около предварителният оглед на имуществото, с което ще се оперира, нужните мерки за сигурност като опаковане както и допълнителните ни оферти за транспорт и продажба на кашони. Бихме ви посъветвали да се свържете с нас два-три дни преди планираната дата за нужната ви работа, по местене, нанасяне на вещи, превоз на мебели или друго.

Обещаваме ви, че с нас вие ще откриете по-доброто лице на хамалите и ще видите, че в София се работи и професионално. Ние сме тези, които гарантират за действията си и предлагат истински и интелигентен труд. Много наши колеги хамали се опитват да приличат на нас но запомнете Хамали София сме уникални с това, че клиентите ни познават и ни вярват, за което им благодарим. Опитайте от натуралният труд по товаро-разтоварване, което предлагат групите ни сформирани от здрави мъже, студенти, обучени носачи и шофьори, които днес излизат пред вас.

Пожелаваме ви да постигнете успехи с вашите нанасяния, премествания и товарни превози в столицата. Нашата компания ще направи всичко по силите си за да се почувствате доволни от избора си на хамали.
Очакваме въпросите ви на нашият телефон или електронна поща, които сме изписали в главната страница на сайта ни. Всичко добро и до нови срещи тук в блога за хамалски услуги и преместване на имущество.