Хамали София предлагаме качествено офис преместване

Хамали София предлагаме качествено офис преместване

Хамали София откриха още един добър начин за товарене, разтоварване и превоз на вашите офис мебели. Това стана възможно след като вкарахме в употреба някои допълнителни инструменти, които да ни помагат при товарната част на мебелите ви в нашият транспорт. Сега чрез нашите специални колички и повдигачи по-бързо и сигурно извършваме услуги по преместване на офиси като вашите компютри, ксерокси и принетри биват карани директно от кабинета до камиони без никакъв риск за тях.

Днес ние Хамали София искаме да предствим и пълният си автопарк, който е в готовност да се заеме с вашето офис преместване в столицата. Ако искате да смените досегашното помещение, в което сте упражнявали професията си и да изкарате всички скъпи мебели, техника и канцеларски аксесоари експертният ни екип от хамали ще ви помогнат по най-добър начин. Това, което трябва да знаете, че при нас техниката като колички, повдигачи, товарен транспорт и опаковъчни материали е на много добро ниво и цената, на която предлагаме услугите си е дори малка в сравнение на възможностите предлагани на вас клиентите.

Миналата година ние настанихме стотици Българи в новите им кабинети като нашите хамали работиха неуморно за да подреждат, разопаковат офис материали. Както знаете Хамали София освен преместване с осигурен товарен транспорт предлагаме и монтажи/демонтаж на мебели, почистване на помещения от стари вещи и още куп услуги, за които сме писали в блога и сайтът ни. Не се колебайте да изберете професионалните хамали на цена отговаряща на възможностите им. Обадете се на нашите телефони и викнете екипа от хамали за помощ.

Можете да ни търсите и за другите ни услуги като опаковане на офис аксесоари, наем на склад и всичко, което сме описали на страниците ни. Пожелаваме ви много професионални и лични успехи и ще се радваме, ако ни наемете да работим по вашите проблеми. Чао и до скоро виждане.