Хамали през нощта

Хамали през нощта

Хамали София работим и през нощта в полза на многобройните фирми, които се занимават с кетъринг. Ние сме посещавали доста обекти в София след концерти, празненства и културни мероприятия като е имало доста работа за екипа ни. Разбира се, нощтният труд на нашите хамали излиза малко по-скъпо като конкретна оферта ще ви предложим след като разберем каква е задачата, която ще ни дадете.
Обикновенно ние пренасяме техническо оборудване за концертни зали, мебели и други като ги връщаме по съответните складове и хангари.

Извършените хамалски услуги през нощта са с добавен товарен транспорт, който може да стигне до всяка точка от столицата. Ако имате нужда от почистване на салони и подреждане екипът ни ще се занимае и с тази работа и то на прилична цена. Добавяме възможност по опаковане на имуществото ви в кашони и чували. Повече за поръчкта на опаковки вижте на главната страница в сайът ни Хамали София.
Тарифите се определят на база поръчани от клиента услуги като вие можете да избирате дали да наемете нашите носачи или ще се задоволите само с предложените транспортни услуги.

Освен през нощта столичният ни екип за хамалски услуги може да поеме извънредни поръчки за преместване в почивните дни (Събота и Неделя). Можем да обсъдим вашите заявки след като ни се обадите и ни запознаете с подробностите около желанието ви да пренасяме и транспортираме тежки стоки и материали през уикенда. Ние разполагаме с развита база предлагаща транспорт за багажи от един до двадесет тона. Цените на предложените от фирмата транспортни услуги се определят възоснова на разстоянието, което ще пропътуваме.

Запомнете през деня или нощта Хамали София ще помагаме за нещата, с които неможе да се справите сами. Носим и пренасмяе мебели, техника и аксесоари за домове, офиси, институции. Ние сме вашият избор за хамали в столицата винаги интелигентни и готови за тежък труд. Нямаме търпение да се захванем със следващото предизвикателство. Очакваме въпроси, поръчки и коментари. Благодарим за отделеното време и довиждане.