Хамали София – Честит ден на труда

Хамали София – Честит ден на труда

Здравейте Българи, днес ще си позволим да ви честитим денят на труда защото той е знаков за нашата професия. За изминалият месец Април ние Хамали София поехме над петдесет поръчки за работа в столицата. Повечето клиенти ни търсиха за преместване на вещи и мебели от апартаменти като някои просто смениха квартирата си а други пък се нанесоха в нови домове. Нашита хамали пренасяха канапета, кухненски мебели, гарнитури за хол, спални и други подобни. Снабдихме поръчителите с товарен траспорт и дори опаковахме част от имуществото им.

Влезнахме в Май месец където запретваме ръкави и сме готови да работим още по здраво за да покажем, че сме една от най-добре развитите бригади за хамалски услуги в нашата столица София. Както знаете при нас работят хамали студенти здрави и мъжки момчета, които минаха през специална подготовка за да станат днес професионални товаро-разтоварачи и да се занимават с вашите поръчки.
Хамали София не е просто поредната фирма а сме един уникално сработен екип, който с труд и много силни нерви доказа, че може да се справи и с най-големите предизвикателства при пренасяне на тежко.

Днес съвсем символично Хамали София отбелязваме денят на труда защото през всичките години, в които работихме за вашите интереси смятаме, че трябва да има поне един ден, в който и ние да вдигнем наздравица. Казваме едно голямо Благодаря на всички вас, които наеха нашите хамали студенти или транспортни услуги като ви обещаваме, че ще продължим да се развиваме по възможно най-добрият начин. Използвайте нашите хамалски услуги и бъдете сигурни, в това че от нас ще срещнете сериозно и интелигентно отношение.

Отиваме да празнуваме и ви каним да посещавате блогът ни за да прочетете всички новини за нас и партньорите. Смятаме, че информирайки ви за съвременното товаро-разтоварване ние ви помагаме по-бързо да разрешите проблемите си свързани с преместване на тежко в страната. Довиждане до следващата статия, желаем ви успех!