Хамали София вашата победа над тежкото

Хамали София вашата победа над тежкото

В многото случаи при, които биват наемани хамали обществото търси помощ тъй като не успява да се справи с тежестта на различни видове вещи и материали. Освен липсата на чисто физически възможности хората желаят оборудван транспорт, опаковъчни материали за багажите си и момчета, които знаят как да свършат работата без риск за имуществото, което ще се пренася. Хамали София е фирма, която натрупа опит през годините и работи на различни видове обекти и за различни нужди по преместване и носене на тежко. Интересен факт за всички вас може би е, че нашите работници са предимно хамали студенти, млади и амбициозни да се трудят до полседната капка пот за да постигнат качеството, което търсите.

Ежемесечно ние Хамали София помагаме на за преместване на офиси в центъра на столицата и различните квартали. Клиентите търсят нашите услуги за опаковане на багажи, демонтаж и монтаж и превоз до различни адреси. Сред клиентите ни са различни банки, магазини за облекло и хранителни стоки, адвокатски кантори и други бизнес кабинети. За тях ние предложихме кашони, стреч фолио, чували от найлон и сезал, картонени кутии и опаковки. Транспортирахме мебелите и стоките чрез нашите камиони и бусове и подредихме складовете както ни бе поръчано.

Силно се надяваме, че и вие ще изпробвате сръчността на нашите студенти хамали, които ще осигурят необходимия ви комфорт при нанасяне или преместване. Не искаме да пропуснем факта, че ние работим на пълен работен ден като дори се случва да поемаме и нощни поръчки за пренасяне на материал, кетъринг и други подобни. Достатъчно е да позвъните на телефоните в сайта на Хамали София и да уговорите удобен за вас час, в които да ви посетим за предварителния оглед на вашето имущество.

Наш екип ще дойде за да провери какъв е вида на стоките, които нашите хамали студенти ще преместват. Ще съставим товарителен лист и ще ви дадем точен ден и час, в който ще бъдете посетени от товаро-разтоварачите. Предоставяме ви и възможноста за предварително опаковане на вещи, използване на фирмен склад и транспорт до всяка точка в София. За повече информация се обадете или пишете на нашия Имейл адрес.

Благодарим на всички, които прочетоха фирмените ни публикации и се свързаха с нас за да им помогнем. Както вече разбрахте Хамали София е вашата победа над тежкото и то срещу една наистина допустима цена.