Силова работа по пренасяне на багажи

Силова работа по пренасяне на багажи

Хамали София се ангажира със силова работа по пренасяне на куфари, опаковани в кашони и чували багажи и товари. Ако желаете преместване в столицата на добра цена то нашите хамали ще дойдат за да ви помогнат с пренасянето на куфарите ви до всеки адрес, който ни посочите. До днес ние сме помагали както на столичани така и на гости в София търсещи по-бързо настаняване в хотели и частни квартири. Нашите момчета са студенти и като такива не веднъж са поемали поръчки на свой колеги дошли от провинцията и търсещи бързо обзавеждане на квартири и апартаменти.

Добрата новина за ползвателите на хамалски услуги в столицата е, че цените които предлага бригадата ни са подходяща както за фирми търсещи преместване на офиси така и за обикновенни домакинства желаещи да се настанят в новия си дом бил той собствен или под наем. Именно ние Хамали София сме първите, които смъкнаха цените на товаро-разтоварните услуги в страната и сме горди от този факт.

Повече за нашата силова работа по пренасяне на куфари и багажи

Напомняме, че нашата организация включва както хамали за носене на тежко така и транспорт, с който можем да пренесем както леки така и по-тежки товари и материал. Ние дори можем да закараме куфарите ви до Летище София и ги оставим точно пред терминла така, че да ви е удобно и леко. Въобще нашата организирана хамалска група ви дава всякакви опции както чрез носене така и с транспортиране, опаковане, продажба на подходящи за багажа ви опаковки и други екстри.

Ако не сте се запознали с дейността на Хамали София то разгледайте нашия сайт. Там сме публикували на какви цени работим, отгворили сме на всички ваши въпроси и сме споделили всички предложени от нас и партньорите ни опции. Очакваме допълнителните ви въпроси и поръчки на дадените за контакти адреси. Довиждане и всичко най-хубаво.