Хамали в зимна София

Хамали в зимна София

В очакване на първия сняг Хамали София започнаха здрава подготовка за работа през зимния сезон. Освен всички камиони, товарни бусове и ремаркета ние извадихме лопатите, въжетата, веригите и разбивачите на лед за да сме готови да реагираме във всякакви условия. Знаем, че в столицата работата не свършва като именно за след около две седмици се очаква преместване на офис в известен квартал.
Нормално е да напрвим съответните приготовления тъй като понякога снега ни изненадва а клиентите не обичат да чакат.

Погрижихме се да извадим цели си наличен потенциал от хамали и транспорт, които ще се подготвят за трескава работа през следващите четири мразовите месеца до Март. Не се планира увеличение на цените на предлаганите до момента хамалски услуги като превоз на багажи, пакетиране на стока, продажба на кашони и други. Всички наши оферти се запазват като за повече информация може да позвъните на нашите консултанти.

Новините от Хамали София са, че скоро започваме да градим още по-стабилен колектив от млади момчета, включително и студенти, които да работят по преместване на имущество, транспорт и други дейности развите от фирмата. Безспорно с подкрепата на нашите партньори смятаме, че ще се представим отлично дори и при минусовите градуски зимно време. Както много от вас се увериха ние не се плашим от природата и прилагаме професионализма ни така, че да угодим на всичките ви изисквания.

Можете да ни видите в действие след като се свържете с нас и подадете поръчка за преместване и превоз на багажи, стоки и тъй нататък. Споделете колко тежи имуществото ви и какво представлява, ако не сте сигурни ние ще изпратим човек, който да направи предварителен оглед за да установи какви камиони ще бъдат използвани. Не чакайте последния момент а потърсете хамалите ни още сега. Ноември върви към края си и снежко няма да чака още много дълго за да затрупа столицата ни.