Category Archives: Кашони и опаковки

  • -

Хамали София по-модерните хамалски услуги

Тук в нашата фирма Хамали София цари разбирателство между работниците и дисциплина подхождащата на западноевропейските фирми за хамалски услуги и транспорт. Ние предлагаме на клиентите качествено и бързо обслужване. Редом с добрите практики в хамалската професия като монтаж и демонтаж на мебели, ние ви даваме спокойствието при преместване на имуществото ви гарантирайки нашата работа чрез подписване на договор. Малко фирми, които предлагат хамали могат да се похвалят с толкова добре създадена база включваща автопарк, склад с денонощна охрана, опаковъчни материали и инструменти.

Това лято ние Хамали София извърихме хиляди посещение в домове и офиси като премествахме и доставяхме различни материали. Опаковахме стоки в нашите фирмени кашони и ги складирахме. Днес столичани в наше лице виждат истински помощник, който да им помогне когато се появи проблем с носене на тежки предмети, превоз на материали и опаковане. Напредвайки в товаро-разтоварния сектор ние предлагаме съвременни методи за пренасяне на вещи с електронни повдигачи, товарни бусове оборудвани с GPS системи, камиони с падащ борд и други полезни неща.

Заедно с всички тези методи за подобряване на предлаганите от фирмата хамалски услуги ние гледаме да намаляваме цените. Хамали София е една от организациите, в които работят студенти на непълен работен ден като цените, които взимаме за преместване на дома, офиса, вилата са едни от най-ниските в България. Използването на нашия товарен транспорт също е срещу достъпна цифра като някои от нашите конкуренти взимат два пъти повече пари на километър превоз.

Така обединявайки добри възможности за пренасяне на тежки материали, транспорт, опаковане, продажба на кашони и всички останали услуги плюс достъпните цени ние имаме претенцията за най-добрите столични хамали. Естествено имаме достойни конкуренти, които се трудят неуморно за да товарят и разтоварват. Един наш анализ на работата показва, че нашите студенти и ветерани са добре познати в столицата и са почти ежеседмично търсени за работа.

Ако сте от друг град ние ви препоръчваме да наемете нашите партньори хамали в цялата страна. Същите качествени услуги ще можете да поръчате в по-големите градове като Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други части от България. Не трябва да се забравя, че ние предлагаме и дългосрочен абонамент за работа по дадени обекти. Ще се радваме ако успеем да ви помогнем с настоящите ви задачи, така както направихме за десетки хиляди Българи.

Винаги знайте, че в София и цяла България съществуват професионални хамали и транспорт, който може да заявите още на момента. Запишете нашия сайт сред любимите си и ни използвайте винаги когато пожелаете. Всички новини от фирмата ще четете тук в блога като се надяваме да можем да ви зарадваме с още по-ниски цени и специални изненади за редовните ни клиенти.


  • 0

Хамалите – добри и истински помощници

Възприятие на думата Хамалин

Свикнали сме да възприемама думата хамалин като еквивален на обида,това обаче не е точно така, хамалинът е професионалист който Ви помага да се справите с трудната работа по нанасянето на ново място и пренасянето на тежки и упорити товари,в негово лице вие ще срещнете един отговорен и трудолюбив човек чийто основен приоритет е ващият комфорт.

Да разчупим мита за грубият Хамалин

Време е да забравим образа на мърлявият и нагъл хамалин от соц.времето , онзи стоящ пред някой столичен площад с въже в ръка и темерутски поглед.Това с което ние днес се гордеем е интелигентната ни работа в екип,съвременното оборудване,което използваме и може би най-важното а именно призванието да бъдем Хамали и да ви помагаме.

Не се доверявайте на кои и да е за да ви помогне в преноса на вещи.

Винаги разчитайте само и единственно на професионални Хамали,никога не се доверявайте на случайно избрани съмнителни типажи макар и да ви предлагат по приемливи суми от колкото да позвъните на специалисти от нашият ранг.Ако се “подхлъзнете” и все пак гласувате доверие на небрежни хора търсещи да изкарат бързи пари то тогава вие рискувате те да допуснат сериозни грешки при техническата част по манипулацията с вашият товар.

Най-честите аматоьорски грешки са

-Изпускане на багаж,вещи от високо.

-Надиране на вещите ви.

-Досег на багажа ви до остри предмети.

-Грубо и непрофесионално влачене на предмети по земята.

За да избегнете недоразумениета – имайте впредвид.

Всичко трябва да се прави с повишено внимание, за да това се използват специалисти и техники на работа, внимателният подход към ценните ви вещи трябва да е на ниво и да бъдете сигурни че няма да имате главоболия след като работата приключи.

Ние ви предлагаме

Качество и бързина при работата , коректно и достойно отношение към вас,професионализъм и чистота при офертите ни и най-вече мъжко поведение до край.


  • 0

Претърсване на плевня

Имаме нужда от хамали за претърсването на плевня за всички билети от държавната лотария.

„Read More“

  • 0

Доставка на уникални предмети

Предметите са вази, шишета, колела, радио, картини, скрап от мносо гтари вестници, стомни, шачки и гоблени.

„Read More“

  • 0

Транспорт на икони

Иконите ще се транспортират от църквата в града ни до известна католическа Софийска църква, няма да споменавам името и поради съображения, споменати ми от от управата и.

„Read More“

  • 0

Изнасяне на дядото

Дядо се поразболя – не виждам как ще стане по-добре, искам да го преместя вкъщи в една от стаите ми за гости – поддържаме топло вкъщи

„Read More“

  • 0

Оборудване за занималня

Занималнята е в един от кварталите на гр. Русе, ще се носи всичко необходимо за нея. Масички, малки столчета, легълца, играчки и люлки дори.

„Read More“

  • 0

Пренасяне на един стар гардероб

Преди много години бях изхвърлил на баща ми гардероба от неговия апартамент. Стана голям скандал – къде ми е гардероба, как може без мое позволение… и т.н.

„Read More“

  • 0

Преместване на офиса

Ще местим отново офиса си. Занимаваме се с маркетинг, реклама и презентации главно онлайн. Работата ни е доста динамична, но рядко предполага пряк контак с клиенти. Затова и не сме претенциозни от към офиси. Ползваме жилища в централната част на град Русе

„Read More“

  • 0

Изнасяне на квартирата

Докторант съм в Русенски Университет – Ангел Кънчев, с наплива на студенти, особено чуждестранни натиска върху хазяйката се увеличава :). Всеки и предлага повече пари от мен – бедният докторант и ей го на, налага се да се изместя в крайните квартали на града, за да освободя мястото на ентусиазираните студенти! Нямам против, нали и аз бях студент … но идва един малък проблем – преместването.
Нямам много неща – секция, шкафове, две бюра столове и спалня. Личният багаж е в кашончета вече. О да най-деликатната част: дсковете ми и озвучаването. Много внимателно боравене с тези 3, 4 кашончета :). Ако трябва опаковайте ги пак. Дисковете ми са събирани на много концерти, имат много автографи, голяма сантиментална стойност, а и са си солидна колекция – действително.
Ще трябва да побързам с местенето, тъй като вече отива натам, че ще ме гонят до два три дена:).

Въобще не смятам, че мебелите ще са проблем за хамалите – интересува ме уредбата и дисковете да стигнат невредими до там. Местих се от Варна преди година с хамали дир бг, нямаше проблем, сега нека повторим процедурата ;).