Category Archives: Кашони и опаковки

Хамали София по-модерните хамалски услуги

Тук в нашата фирма Хамали София цари разбирателство между работниците и дисциплина подхождащата на западноевропейските фирми за хамалски услуги и транспорт. Ние предлагаме на клиентите качествено и бързо обслужване. Редом с добрите практики в хамалската професия като монтаж и демонтаж на мебели, ние ви даваме спокойствието при преместване на имуществото ви гарантирайки нашата работа чрез подписване на договор. Малко фирми, които предлагат хамали могат да се похвалят с толкова добре създадена база включваща автопарк, склад с денонощна охрана, опаковъчни материали и инструменти.

Това лято ние Хамали София извърихме хиляди посещение в домове и офиси като премествахме и доставяхме различни материали. Опаковахме стоки в нашите фирмени кашони и ги складирахме. Днес столичани в наше лице виждат истински помощник, който да им помогне когато се появи проблем с носене на тежки предмети, превоз на материали и опаковане. Напредвайки в товаро-разтоварния сектор ние предлагаме съвременни методи за пренасяне на вещи с електронни повдигачи, товарни бусове оборудвани с GPS системи, камиони с падащ борд и други полезни неща.

Заедно с всички тези методи за подобряване на предлаганите от фирмата хамалски услуги ние гледаме да намаляваме цените. Хамали София е една от организациите, в които работят студенти на непълен работен ден като цените, които взимаме за преместване на дома, офиса, вилата са едни от най-ниските в България. Използването на нашия товарен транспорт също е срещу достъпна цифра като някои от нашите конкуренти взимат два пъти повече пари на километър превоз.

Така обединявайки добри възможности за пренасяне на тежки материали, транспорт, опаковане, продажба на кашони и всички останали услуги плюс достъпните цени ние имаме претенцията за най-добрите столични хамали. Естествено имаме достойни конкуренти, които се трудят неуморно за да товарят и разтоварват. Един наш анализ на работата показва, че нашите студенти и ветерани са добре познати в столицата и са почти ежеседмично търсени за работа.

Ако сте от друг град ние ви препоръчваме да наемете нашите партньори хамали в цялата страна. Същите качествени услуги ще можете да поръчате в по-големите градове като Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други части от България. Не трябва да се забравя, че ние предлагаме и дългосрочен абонамент за работа по дадени обекти. Ще се радваме ако успеем да ви помогнем с настоящите ви задачи, така както направихме за десетки хиляди Българи.

Винаги знайте, че в София и цяла България съществуват професионални хамали и транспорт, който може да заявите още на момента. Запишете нашия сайт сред любимите си и ни използвайте винаги когато пожелаете. Всички новини от фирмата ще четете тук в блога като се надяваме да можем да ви зарадваме с още по-ниски цени и специални изненади за редовните ни клиенти.


Хамалите – добри и истински помощници

Възприятие на думата Хамалин

Свикнали сме да възприемама думата хамалин като еквивален на обида,това обаче не е точно така, хамалинът е професионалист който Ви помага да се справите с трудната работа по нанасянето на ново място и пренасянето на тежки и упорити товари,в негово лице вие ще срещнете един отговорен и трудолюбив човек чийто основен приоритет е ващият комфорт.

Да разчупим мита за грубият Хамалин

Време е да забравим образа на мърлявият и нагъл хамалин от соц.времето , онзи стоящ пред някой столичен площад с въже в ръка и темерутски поглед.Това с което ние днес се гордеем е интелигентната ни работа в екип,съвременното оборудване,което използваме и може би най-важното а именно призванието да бъдем Хамали и да ви помагаме.

Не се доверявайте на кои и да е за да ви помогне в преноса на вещи.

Винаги разчитайте само и единственно на професионални Хамали,никога не се доверявайте на случайно избрани съмнителни типажи макар и да ви предлагат по приемливи суми от колкото да позвъните на специалисти от нашият ранг.Ако се “подхлъзнете” и все пак гласувате доверие на небрежни хора търсещи да изкарат бързи пари то тогава вие рискувате те да допуснат сериозни грешки при техническата част по манипулацията с вашият товар.

Най-честите аматоьорски грешки са

-Изпускане на багаж,вещи от високо.

-Надиране на вещите ви.

-Досег на багажа ви до остри предмети.

-Грубо и непрофесионално влачене на предмети по земята.

За да избегнете недоразумениета – имайте впредвид.

Всичко трябва да се прави с повишено внимание, за да това се използват специалисти и техники на работа, внимателният подход към ценните ви вещи трябва да е на ниво и да бъдете сигурни че няма да имате главоболия след като работата приключи.

Ние ви предлагаме

Качество и бързина при работата , коректно и достойно отношение към вас,професионализъм и чистота при офертите ни и най-вече мъжко поведение до край.


Претърсване на плевня

Имаме нужда от хамали за претърсването на плевня за всички билети от държавната лотария.

„Read More“

Доставка на уникални предмети

Предметите са вази, шишета, колела, радио, картини, скрап от мносо гтари вестници, стомни, шачки и гоблени.

„Read More“

Транспорт на икони

Иконите ще се транспортират от църквата в града ни до известна католическа Софийска църква, няма да споменавам името и поради съображения, споменати ми от от управата и.

„Read More“

Изнасяне на дядото

Дядо се поразболя – не виждам как ще стане по-добре, искам да го преместя вкъщи в една от стаите ми за гости – поддържаме топло вкъщи

„Read More“

Оборудване за занималня

Занималнята е в един от кварталите на гр. Русе, ще се носи всичко необходимо за нея. Масички, малки столчета, легълца, играчки и люлки дори.

„Read More“

Пренасяне на един стар гардероб

Преди много години бях изхвърлил на баща ми гардероба от неговия апартамент. Стана голям скандал – къде ми е гардероба, как може без мое позволение… и т.н.

„Read More“

Преместване на офиса

Ще местим отново офиса си. Занимаваме се с маркетинг, реклама и презентации главно онлайн. Работата ни е доста динамична, но рядко предполага пряк контак с клиенти. Затова и не сме претенциозни от към офиси. Ползваме жилища в централната част на град Русе

„Read More“

Изнасяне на квартирата

Докторант съм в Русенски Университет – Ангел Кънчев, с наплива на студенти, особено чуждестранни натиска върху хазяйката се увеличава :). Всеки и предлага повече пари от мен – бедният докторант и ей го на, налага се да се изместя в крайните квартали на града, за да освободя мястото на ентусиазираните студенти! Нямам против, нали и аз бях студент … но идва един малък проблем – преместването.
Нямам много неща – секция, шкафове, две бюра столове и спалня. Личният багаж е в кашончета вече. О да най-деликатната част: дсковете ми и озвучаването. Много внимателно боравене с тези 3, 4 кашончета :). Ако трябва опаковайте ги пак. Дисковете ми са събирани на много концерти, имат много автографи, голяма сантиментална стойност, а и са си солидна колекция – действително.
Ще трябва да побързам с местенето, тъй като вече отива натам, че ще ме гонят до два три дена:).

Въобще не смятам, че мебелите ще са проблем за хамалите – интересува ме уредбата и дисковете да стигнат невредими до там. Местих се от Варна преди година с хамали дир бг, нямаше проблем, сега нека повторим процедурата ;).