Category Archives: Преместване

Хамали в зимна София

В очакване на първия сняг Хамали София започнаха здрава подготовка за работа през зимния сезон. Освен всички камиони, товарни бусове и ремаркета ние извадихме лопатите, въжетата, веригите и разбивачите на лед за да сме готови да реагираме във всякакви условия. Знаем, че в столицата работата не свършва като именно за след около две седмици се очаква преместване на офис в известен квартал.
Нормално е да напрвим съответните приготовления тъй като понякога снега ни изненадва а клиентите не обичат да чакат.

Погрижихме се да извадим цели си наличен потенциал от хамали и транспорт, които ще се подготвят за трескава работа през следващите четири мразовите месеца до Март. Не се планира увеличение на цените на предлаганите до момента хамалски услуги като превоз на багажи, пакетиране на стока, продажба на кашони и други. Всички наши оферти се запазват като за повече информация може да позвъните на нашите консултанти.

Новините от Хамали София са, че скоро започваме да градим още по-стабилен колектив от млади момчета, включително и студенти, които да работят по преместване на имущество, транспорт и други дейности развите от фирмата. Безспорно с подкрепата на нашите партньори смятаме, че ще се представим отлично дори и при минусовите градуски зимно време. Както много от вас се увериха ние не се плашим от природата и прилагаме професионализма ни така, че да угодим на всичките ви изисквания.

Можете да ни видите в действие след като се свържете с нас и подадете поръчка за преместване и превоз на багажи, стоки и тъй нататък. Споделете колко тежи имуществото ви и какво представлява, ако не сте сигурни ние ще изпратим човек, който да направи предварителен оглед за да установи какви камиони ще бъдат използвани. Не чакайте последния момент а потърсете хамалите ни още сега. Ноември върви към края си и снежко няма да чака още много дълго за да затрупа столицата ни.


Хамали София по-модерните хамалски услуги

Тук в нашата фирма Хамали София цари разбирателство между работниците и дисциплина подхождащата на западноевропейските фирми за хамалски услуги и транспорт. Ние предлагаме на клиентите качествено и бързо обслужване. Редом с добрите практики в хамалската професия като монтаж и демонтаж на мебели, ние ви даваме спокойствието при преместване на имуществото ви гарантирайки нашата работа чрез подписване на договор. Малко фирми, които предлагат хамали могат да се похвалят с толкова добре създадена база включваща автопарк, склад с денонощна охрана, опаковъчни материали и инструменти.

Това лято ние Хамали София извърихме хиляди посещение в домове и офиси като премествахме и доставяхме различни материали. Опаковахме стоки в нашите фирмени кашони и ги складирахме. Днес столичани в наше лице виждат истински помощник, който да им помогне когато се появи проблем с носене на тежки предмети, превоз на материали и опаковане. Напредвайки в товаро-разтоварния сектор ние предлагаме съвременни методи за пренасяне на вещи с електронни повдигачи, товарни бусове оборудвани с GPS системи, камиони с падащ борд и други полезни неща.

Заедно с всички тези методи за подобряване на предлаганите от фирмата хамалски услуги ние гледаме да намаляваме цените. Хамали София е една от организациите, в които работят студенти на непълен работен ден като цените, които взимаме за преместване на дома, офиса, вилата са едни от най-ниските в България. Използването на нашия товарен транспорт също е срещу достъпна цифра като някои от нашите конкуренти взимат два пъти повече пари на километър превоз.

Така обединявайки добри възможности за пренасяне на тежки материали, транспорт, опаковане, продажба на кашони и всички останали услуги плюс достъпните цени ние имаме претенцията за най-добрите столични хамали. Естествено имаме достойни конкуренти, които се трудят неуморно за да товарят и разтоварват. Един наш анализ на работата показва, че нашите студенти и ветерани са добре познати в столицата и са почти ежеседмично търсени за работа.

Ако сте от друг град ние ви препоръчваме да наемете нашите партньори хамали в цялата страна. Същите качествени услуги ще можете да поръчате в по-големите градове като Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други части от България. Не трябва да се забравя, че ние предлагаме и дългосрочен абонамент за работа по дадени обекти. Ще се радваме ако успеем да ви помогнем с настоящите ви задачи, така както направихме за десетки хиляди Българи.

Винаги знайте, че в София и цяла България съществуват професионални хамали и транспорт, който може да заявите още на момента. Запишете нашия сайт сред любимите си и ни използвайте винаги когато пожелаете. Всички новини от фирмата ще четете тук в блога като се надяваме да можем да ви зарадваме с още по-ниски цени и специални изненади за редовните ни клиенти.


Хамали София в златната среда

Много Български хамали могат да си мечтаят да стигнат развитието на студентите работещи в бригадата Хамали от София. Разбира се това не е начин да се похвалим а факт, който е подплатен със сериозни доказателства за нашите възможности приложени за хиляди домове, офиси и институции. Кой ако не Хамали София ще ви предложи пълен комплект хамалски услуги по обслужване на вашите багажи, тежки материали като каси, сейфове и други подобни.

Освен стандартното обслужване по носене и транспорт ние ви даваме и нещо много повече. Нашите хамали биха складирали стоките ви в наш частен склад, който отдаваме под наем. Помещението се охранява от специализирана фирма и не крие рискове за ползвателите. В случай, че искате да намерите временно обежище за различните видове опаковани продукти то ние ви предлагаме най-точния начин да постигнете желанията си.

В блога ни ние винаги сме дискутирали темата с какво Хамали София можем да бъдем полезни за вас и ето, че днес е поредният ден за да обобщим функциите на фирмата ни в асоциация с добро партньорство от сигурни и известни товаро-разтоварачи в страната. Последните могат да ви предложат преместване на товари и извън столицата, като можете да имате пълна увереност в положителния краен резултат.

Работа в столични квартали

Хамали София имаме възможността да извършваме товарни превози като предлагаме 100% качество на транспортни услуги за столичните квартали. Ние сме опознали най-различни райони и имаме ясната представа за всеки един паркинг, блок и маршрут в София. Ваша е преценката дали ви трябва товарен транспорт, или ще потърсите услуги от отдела ни за товаро-разтоварачи като приложите ваши бусове и камиони.

Както и да постъпите можете да бъдете спокойни, че трудовия процес на Хамали София ще завърши с така желания успех за вашето преместване, нанасяне или складиране на материали колкото и тежки да са те. Очакваме да ни потърсите в удобен за вас момент и обещаваме, че ще отговорим на това, което сме упоменали в сайта и блога ни.

С уважение – Отдел „ Хамали София”


Логичният завършек на вашето преместване

Винаги когато наемате работници, които са ви обещали услуги по преместване на дом, офис или друг вид имущество трябва да очаквате твърди и задължително качествени резултати получени в следствие на положеният труд.
Повишеното внимание е важно за всеки клиент особено когато той избира по-евтини и по-малко доказани на професионалният пазар фирми за хамалски услуги. Финалът за вашето преместване трябва да е точно такъв какъвто сте очаквали а именно товарене, навременно пристигане на транспорта до дадената точка, разтоварване на съдържанието и евентуални допълнителни манипулации по нанасяне, подреждане и други като последните са допълнителни елементи към основната услуга.

Вие сте направили добро преместване ако

– Вашето имущество е преместено в деня, който сте се разбрали с фирмата.
– Вашето имущество стигне напълно невредимо и в уникален до вас.
– Вие сте получили пълна помощ от хамали, които пренасят ценностите ви.
– Вещите ви и въобще материалното съдържание е било добре опаковано.
– Уверили сте се, че всичко, което е обещано е и изпълнено.

При тези случаи вие сте избрали добра фирма предлагаща Преместване и товаро-разтоварване по ниво близко или същото на големите компании в Европа, които изпълнват задълженията си съобразно норматвините разпореждания на ЕС и припокриват напълно стандарта изискуем за развитието на подобен тип бизнес.

Желанието ви да има качествени и развити в бранша работници ще бъде задоволено и ако ползвате нашите хамали и предложения за територията на държавата ни. Всичко за нас ще намерите в сайта и тук в този блог като сме се постарали да отговорим и на най-сложните въпроси дошли от корпорации и обществени институции.

Да бъдем полезни докрай

Скоро ще продължим нашата коментарна рубрика от клиенти написали ни писма на нашата електронна поща. Имаме готовност да включим и допълнителна онлайн връзка за кореспонденция с вас така, че всичко е въпрос на малко време.

Чао и доскоро от нашият екип.


Без умора напред

Хамалибг КОМ продължават да развиват своите модерни предложения за товарни услуги в България, като вече над десет години не познава поръжение, или думата умора. През цялото това време фирмата ни се наложи като една от най-добрите както в София така и в провинцията. Момчетата, които работят за нас са изключително смели, умни и силни, те са истински професионалисти и винаги са там където ги повикате.

Нашите хамали днес са дори двойно по развити защото се специализираха във всякакви видове услуги, за дома, за бизнеса, за медицината, за културата. Пренасяхме всякакви видове предмети, скъпи технологии, нови и стари мебели, канапета, маси, столове, бюра и още хиляди неща. Във всяка една заявка към нас ние намирахме по нещо ново, което да осъвършенстваме и днес без притеснения заявяваме, че няма какво да ни се опре при преместване.

Времето е най-добрият учител

В това се уверихме и сега работим значително по-ефективно, дори ветераните в фирмата ни направиха нещо, като школа за всичко новодошли и потърсили работа при нас. Обучението за кадрите ни, които постъпиха на работа бе напълно безплатно и доста ефективно, защото ги научихме на важни неща, за манипулирането с тежки вещи като по този начин ги предпазихме от нараняване. Дадохме също така ценни наставления и съвети, както разяснихме и някои от тънкостите в нашият труд. Сега вече посъбралите стаж новаци в компанията ни отбелязват успех и възход в работата, като често получават благодарности от клиентите ни, за което им благодарим.

Пожелаваме си

Да съществуваме още много години и да работим все така осърдно, вдигайки още повече летвата в нашата професия. За вас нашите потребители можем само да ви поканим да поръчате хамалски услуги от нас, като на 100% ви гарантираме професионалният им характер и добрият финал за работата, която ще изискате. Докато ни има и сме живи и здрави (дай боже) България ще има своята квалитетна товаро-разтоварна компания.


Натовари кашоните днес

Имаш ли опаковки, които спешно трябва да се натоварят и преместят на даден адрес, трудно ли ти е да намериш помощници, които да осигурят транспорт за кашоните и да ги доставят където пожелаеш защо продължава твоето колебание при случай, че хамалските услуги в специализираният ни сайт Хамалибг.КОМ буквално валят а цените са по-досъпни от всякога.

Без нас

Да можеш да „минеш“ и без нас но ще се сблъскаш с истинскит дискомфорт да се мъчиш като „грешен дявол“ да намираш товарен превоз, силни мъжаги за процеса по товарене и разтоварване и не на последно място къдърни хора, които да те посъветват какви видове кашони са ти нужни, как да ги залепиш и как да ги преместиш.

Използване на Хамалибг.КОМ

В случаят при, който вие набирате нашият персонал и искате той да бъде ваш съдружник при преместване на кашони или всякакви други ценности тогава сте постигнали надеждното прилагане на целите си и сте постигнали пълно реализиране на идейте си за търговията или дома ви. Много хора харесаха услугите споменати в блога на Хамалибг.КОМ те дори написаха и своите коментари както се прави във всяка една цивилизована държава, надяваме се да последвате примерът нан потребителите ни и дори да не сте харесали онова, което направихме за вас – критикувайте ни!

Искате ли да работите като хамали

Ако отговора е да подгответе се да правите добро на народа, не да носите тежко, не да шофирате камион, не да опаковате а да сте запознати с всичко накуп. Да бъдеш хамалин е призвание, тази професия се намира след автоанализ на личноста и ако смятате, че вие имате тази нагласа започнете а ако не то сайтът ни е правилното място от където да се научите как го правят големите в бранша.Това е, което имаме да споделим като новост за любителите на блогът ни, още от нас ще намерите в най-скоро време само тук на web адресът ни.


Kак реализирах амбицията да се пренеса в друг квартал

Представяме ви нашият клиент И.Атанасов, който намери сайтът hamalibg.com и потърси професионалните товароразтовани услуги описани в него. Какво ще каже той за нас, как е усетил работата, която положихме и какво мисли той за хамалски услуги като цяло четете в следващите редове по-долу.

Клиент споделя :

„Влюбен съм във виртуалната мрежа на име интернет и винаги си избирам услуги от тук, защото ми изглеждат някак по реални от онези висящите по разни стълбове и квартални спирки. Не съм фен на вестниците за обяви защото получаваш много но объркана информация, нямаш достъп до снимки, нямаш представа какви хора стоят зад дадено предложение спрямо услугата, която ми е трябва. След като попаднах на този сайт аз реших да се възползвам от услугите на тези момчета за да сложа край на един доста подтиснат живот в досегашният ми квартал, който ще запазя в тайна. Съседите ми бяха буйни натури (мека казано) бях подложен на ежедневен тормоз смисъл прекалено силна музика, битови скандали и друг вид напрежение и заедно с моята сестра с която живея решихме да продадем апартамента и да се преместим на по-спокойно място.

Така и направихме като за превоза използвахме Софийските хамали предложени тук, освен всичко това ние платихме и за опаковане на скъпите ни вещи както фирмата бе упонала възможността за този избор. Всичко стана перфектно и заради това дадох право на администраторите да публикуват моето писмо.“

www.hamalibg.com

Благодарим на господин Атанасов

Драги господин Атансов, радваме за това, че успяхме да представляваме полезно решение за вашето преместване и апелираме към вас да ни използвате винаги когато ви потрябват услуги свързани с нашият труд. Винаги се очароваме когато зрели и здравомислещи хора като вас публикуват впечатленията си относно хамали и тяхната функция в обществото вярваме, че ще имате и последователи, които също ще споделят мнението си за нас очакваме да ни пишат.

Как да ни пишете и да станете част от нас

Прегледайте сайтът и блогът и ще намерите нужната ви информация за контакт към нашите специализирани звена от обслужващ екип, който ви дава правато да публикувате впечатленията си и всякакви материали по темата дискутирана от нас. Вие също може да питате и да поискате съвет било то за използване на кашони или транспорт като ще ви дадем правилното направление за да можете да посрещнете предизвикателствата с гордо вдигната глава.


Нямам нерви за тежка работа

Ще започнем с една кратка статия написана за нас от доволен клиент, бизнесмен за който извършихме услуги по премeстване на офис техника в София той отдели от ценното си време за да сподели следните няколко реда, които са красноречиви :

“Много от нас нямат нито нерви, нито време за да се справят с тежката работа, такава съпровождащата всяко едно преместване на домове и работни заведения, административни дружества и подоби както в моят случай.

Хората отговарящи за въпросният труд се намират точно тук в този блог и предлагат идеални цени за да ни помогнат при работата, това го казвам не за да ги “четкам” или да ги рекламирам ами защото вече осъзнах стойността им.”

М. Йорданов

Отговорът ни

Ние сме разумни хора и знаем как да отговорим на внезапно връхлитащият интерес към представената ни дейност, можем и знаем как да задоволим и най-претенциозните от вас като приложим упоритост и енергия така щото да получите изисканата елегантност и прецизност на труд. Направихме го за Митко Йорданов ще го направим и за всички други търсещи подобни практики в територията на цялта страна.

Димитър разреши въпросите си като дойде при нас след оговорена среща по телефонът ни за контакти, приехме поръчката му на вторият ден и я извършихме за по-малко от 3 часа направете си изводите и ако мислите, че този маниер на действие ще е подходящ за вас ви чакаме да последвате действията на писалият ни потребител.

Логиката на хамалските услуги

Тя следва добрите и изпитани работни практически умения, тези допринасящи за щастието на хората в различните стилове на труд било то за обикновенни домакинства или офиси и институции, идеята е да окажем помощ като намалим всички рискове и проблеми за евентуални наранявания за това, що ще пренасяме или обработваме.

 

Освен Митко от нас са доволни много известни и елитни имена на фирми и персони но за да бъдем коректни към тях ще ги запазим в тайна те проумяха, че ние сме онези от които имат нужда и не се поколебаха да ни намерят. Вярваме, че вие сте от онези личности, които нямат време за излишни терзания а ще си решат проблемите още в утрешният ден защото имате отговорност и сте завоеватели по природа.

Не се плашете от цени или от липса на персонал, всичко имаме и сме в готовност да влезем с пълна сила в тежката обстановка за вас, така че да ви избавим от всякакви предрасъдъци и проблематични мисли.

 


Претрупани от работа

В поледните дни от месец април буквално сме затрупани от работа Бате Бойко оправи кризата хихи. Незнам но при нес не се осеща криза има работа за всички хамали даже и не достигат хора . Имаме поети ангажименти за 2 седмици напред. Имаме пет преместване на офис – дадени заявки с голям обем от багаж и мебели. Ежедневно пощата ни е затрупана от оферти за преместване. Както писах и в предния пост ето една част от заявки за преместване на офис, преместване на дом, международно преместване, продаваме и доста кашони и опаковки .

Здравейте ,

можете ли да ни осигурите 1 или 2 момчета за разтоварване на 2 палета
каталози
и нареждането им в склада ни в понеделник 15.02. между 10 и 12 часа
сутринта?

Ако да , моля за цена.Плащане по банков път.Адресът ни ви е познат..

Поздрави

Опа още едни доволни клиенти от нашите хамали

Здравейте,

Колко ще струва пренасяне (с товарене и разтоварване) на багаж + бяла
техника (пералня, малък хладилник) и матрак (персон и половина) от
района на НДК до
Семинарията (от ул. ххххххххх до ул.хххххх). На първия адрес
апартамента е на 2ри етаж, а на втория – на 8ми етаж. Работите ли в
събота и неделя?

Благодаря за информацията.

Има и малко по странни питания като тези

Zdraveite!

Nie sme firma proizvoditel na darva za ogrev i eko peleti, no ne razpolagame sas sobstven transport. Imame klienti i zaiavki za i znos na nashata soka v severna italia. Nalaga ni se da iznasiame sedmi4no okolo 20-30 kamiona sredno ot Targoviste, kadeto se namirame do razli4ni gradove v severna Italia. Kakto razbirate, stokata ste bade v paleti. Bihte li ni kazali dali bihme mogli da raz4itame na vashite uslugi i kolko ste ni struva prevoza na kamion ot Targoviste do severna Italia?

Ostavame v o4akvane na Vashiat otgovor!

Blagodarim Vi predvaritelno!

S uvajenie!

Здравейте, относно проведен тел. разговор днес по-рано ви изпращам информация за нещата, които трябва да се натоварят и разтоварят съответно от офис в Перник – до склад Д. Диканя:
1. 10 бюра
2. 7 етажерки
3. 2 шкафа затворени ниски
4. 5 контейнера
5. 12 въртящи се стола
6. 9 посетителски стола
7. 2 хладилника малки
8. 3 радиатора
9. 4 закачалки
10. ксерокс машина с масичка

и от офиса в Перник до София:
1. 1 етажерка
2. кашони с документация
3. бюро неразглобено
4. кашони
5. цветя

Красимира, тел. за връзка:

Има и още много ще показваме дригият път сега един фен !!!!


Запитване за хамали

Вижте малко примери как трябва и как не трябва да се пишат запитвания. И до колко точно може да се отговори за оферта за преместване  хамали .

Здравейте,

Бихте ли ми казали колко ще струва да се премести метална врата, която в момента се намира в едно мазе и трябва да се пренесе до друго мазе в същата кооперация. Вратата е без каса. Разстоянието е 25 м.  и е на едно и също ниво.

Това няма да го коментирам. Имам много клиенти който искат да се местят елементарни неща. Ние не отказваме никаква работа за хамали искам да подчертая.

  • Здравейте,
интересува ме колко ще ми струва при Вас следната услуга:
преместване на мебели и техника от Мусагеница в Изток.
Мебели: 1 бюро, 2 скрина, 1 единично легло, 4 тела обзавеждане детска стая /около 80-100 см широки, 40 см дълбочина/
Техника: 1 хладилник /висок/
Плюс преместване на двйна спалня от една стая в друга, както и преместване на 1 печка от една стая в друга /в рамките на 1 жилище/.
Мебелите се местят от 8-и етаж на блок с асансьор на 3-ти етаж в кооперация без асансьор.
Интересува ме цена, колко време предварително да подам заявката и възможност за преместване събота/неделя.
Предварително благодаря!
Тук запитване за хамалки услуги и транспорт е доста подробна и детайлна размери от къде до къде се мести. Но все пок е по добре да се направи предварителен оглед.
Ето  запитване за международно преместване

Ha вниманието на г-н

Здравейте!

Пиша Ви с молба да ми изготвите и изпратите оферта за транспорт от София до Брюксел.

Живея и работя в Брюксел. Имам за транспортиране от София до Брюксел около 8 куб. м. багаж, включващ   мебели и лични вещи.

Част от мебелите са в разглобено състояние (току-що  купени и съхранявани в склада на мебелната къща), а друга част са сглобени (2 дивана). Личните ми вещи са опаковани в кашони.

По-долу прилагам списък на мебелите и вещите, техните размери, снимки на диваните,  както и формуляр за оферта. Моля да го попълните на английски език и ми го изпратите по и-мейл заедно с Вашите условия за транспортиране – срокове,  начин на заплащане, дали транспортът е директен  или не .

СПИСЪК

2 дивана:

двойка с механизъм, с размери 160/100/75 см.

тройка с размери 200/100/75 см.

Транспортират се в сглобено състояние поставени върху палети.

Холна секция с размери 245/194/50 см., съставена от 3 шкафа и 1 рафт.

Транспортира се разглобена в кашони, в оригиналната си опаковка.

Холна маса с размери 120/60/40 см. транспортира се разглобена в кашон, в оригиналната си опаковка.

Трапезна маса + 6 трапезни стола – транспортират се разглобени в кашони (по 2 стола в един кашон),  в оригиналната си опаковка.

Табуретка – транспортира се разглобена в кашон.

Горните мебели се намират опаковани и готови за транспорт в склад на мебелна къща.

Лампион с височина 150 см., транспортира се в кашон, в оригиналната си опаковка.

2 лампи с малки размери – транспортират се в 2 кутии, в оригиналната си опаковка.

Комплект ваза + купа – транспортират се в 2 кутии, в оригиналната си опаковка.

Стационарен компютър + 2 клавиатури – транспортират се в голям кашон.

4 кашона с лични вещи – дрехи, книги, съдове, картини.

Горните вещи се намират опаковани и готови за транспорт в дома ми в София.

Застраховката трябва да бъде направена върху обща цена на всички мебели и вещи от 2.600 евро.

За по-подробна информация можете да се свържете с мен на GSM 0xxxxxxx или на стационарен телефон 0xxxxxxxxx (в работно време).

Предварително благодаря за отделеното време и усилия.

Моля, отбележете, че преместването е спешно и бих искала да се осъществи в най-кратки срокове.

Тук нещата стоят по по сложни нечин не е за всеки

а това тука е Бате Бойко Хамалина нейзмена фигура от нашия екип. Отмъкнаха ни го за малко за мултимилионна продукция в която играе почти главната роля. Скоро ше го видим в Холивуд пожелаваме му успех

Бате Бойко е номер едно

Бате Бойко е номер едно

и не се ебавайте с него !!!!!