Category Archives: Транспорт

Хамали София по-модерните хамалски услуги

Тук в нашата фирма Хамали София цари разбирателство между работниците и дисциплина подхождащата на западноевропейските фирми за хамалски услуги и транспорт. Ние предлагаме на клиентите качествено и бързо обслужване. Редом с добрите практики в хамалската професия като монтаж и демонтаж на мебели, ние ви даваме спокойствието при преместване на имуществото ви гарантирайки нашата работа чрез подписване на договор. Малко фирми, които предлагат хамали могат да се похвалят с толкова добре създадена база включваща автопарк, склад с денонощна охрана, опаковъчни материали и инструменти.

Това лято ние Хамали София извърихме хиляди посещение в домове и офиси като премествахме и доставяхме различни материали. Опаковахме стоки в нашите фирмени кашони и ги складирахме. Днес столичани в наше лице виждат истински помощник, който да им помогне когато се появи проблем с носене на тежки предмети, превоз на материали и опаковане. Напредвайки в товаро-разтоварния сектор ние предлагаме съвременни методи за пренасяне на вещи с електронни повдигачи, товарни бусове оборудвани с GPS системи, камиони с падащ борд и други полезни неща.

Заедно с всички тези методи за подобряване на предлаганите от фирмата хамалски услуги ние гледаме да намаляваме цените. Хамали София е една от организациите, в които работят студенти на непълен работен ден като цените, които взимаме за преместване на дома, офиса, вилата са едни от най-ниските в България. Използването на нашия товарен транспорт също е срещу достъпна цифра като някои от нашите конкуренти взимат два пъти повече пари на километър превоз.

Така обединявайки добри възможности за пренасяне на тежки материали, транспорт, опаковане, продажба на кашони и всички останали услуги плюс достъпните цени ние имаме претенцията за най-добрите столични хамали. Естествено имаме достойни конкуренти, които се трудят неуморно за да товарят и разтоварват. Един наш анализ на работата показва, че нашите студенти и ветерани са добре познати в столицата и са почти ежеседмично търсени за работа.

Ако сте от друг град ние ви препоръчваме да наемете нашите партньори хамали в цялата страна. Същите качествени услуги ще можете да поръчате в по-големите градове като Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други части от България. Не трябва да се забравя, че ние предлагаме и дългосрочен абонамент за работа по дадени обекти. Ще се радваме ако успеем да ви помогнем с настоящите ви задачи, така както направихме за десетки хиляди Българи.

Винаги знайте, че в София и цяла България съществуват професионални хамали и транспорт, който може да заявите още на момента. Запишете нашия сайт сред любимите си и ни използвайте винаги когато пожелаете. Всички новини от фирмата ще четете тук в блога като се надяваме да можем да ви зарадваме с още по-ниски цени и специални изненади за редовните ни клиенти.


Хамали София в златната среда

Много Български хамали могат да си мечтаят да стигнат развитието на студентите работещи в бригадата Хамали от София. Разбира се това не е начин да се похвалим а факт, който е подплатен със сериозни доказателства за нашите възможности приложени за хиляди домове, офиси и институции. Кой ако не Хамали София ще ви предложи пълен комплект хамалски услуги по обслужване на вашите багажи, тежки материали като каси, сейфове и други подобни.

Освен стандартното обслужване по носене и транспорт ние ви даваме и нещо много повече. Нашите хамали биха складирали стоките ви в наш частен склад, който отдаваме под наем. Помещението се охранява от специализирана фирма и не крие рискове за ползвателите. В случай, че искате да намерите временно обежище за различните видове опаковани продукти то ние ви предлагаме най-точния начин да постигнете желанията си.

В блога ни ние винаги сме дискутирали темата с какво Хамали София можем да бъдем полезни за вас и ето, че днес е поредният ден за да обобщим функциите на фирмата ни в асоциация с добро партньорство от сигурни и известни товаро-разтоварачи в страната. Последните могат да ви предложат преместване на товари и извън столицата, като можете да имате пълна увереност в положителния краен резултат.

Работа в столични квартали

Хамали София имаме възможността да извършваме товарни превози като предлагаме 100% качество на транспортни услуги за столичните квартали. Ние сме опознали най-различни райони и имаме ясната представа за всеки един паркинг, блок и маршрут в София. Ваша е преценката дали ви трябва товарен транспорт, или ще потърсите услуги от отдела ни за товаро-разтоварачи като приложите ваши бусове и камиони.

Както и да постъпите можете да бъдете спокойни, че трудовия процес на Хамали София ще завърши с така желания успех за вашето преместване, нанасяне или складиране на материали колкото и тежки да са те. Очакваме да ни потърсите в удобен за вас момент и обещаваме, че ще отговорим на това, което сме упоменали в сайта и блога ни.

С уважение – Отдел „ Хамали София”


Подреждане , монтаж и демонтаж от Hamalibg.com

Какво формира качеството на хамаслки услуги за България, как хамалите помагат за развитието на бизнесът в преспектива и защо именно търговците са наши най-чести клиенти, четете в нашият блог.

В следващите редове на тази статия предлагаме различни гледни точки, за ползваемостта на товарни услуги, носачи, хамали или както ви е удобно да ни наричате …

Ние предлагаме

Подреждане – когато става въпрос за преместване винаги говориме и за подреждане на материалите във вашият офис или жилище, те трябва да са на мястото си за да красят имотът в който сте се нанесли.

Всяко помещение крие различна архитектура и подходящ дизайн, подреждането на мебелите и техниката са важен елемент а за да го направите може да използвате нашите сили, не ни щадете а следвайте логиката тласкаща ви към правилният избор.

Монтаж&демонтаж – опция задължителна за една професионална фирма по товарене мислиме в преспектива за нуждите ви, гарантираме стойностни доставки до дома ви като големите по обем шкафове и секции (ако разполагате с такива) ще бъдат износени в кашони и поставени там където желаете да бъдат.

Две в едно или иначе казано добре извършена работа

Вместо вие да се ангажирате да подреждате и да се трудите със сглобката на мебелите ви ние ще ви помагаме при изграждането на новият ви живот, може да е силно казано но е факт, който не би трябвало да подценявате. Стабилност и сигурност представяме ние за вашите необходимости и предпочитания не се оставяйте на манипулаторите а подходете с необходимият разум към важните неща от животът.

Успяхме ли при вас – споделете!

Вие имате възможност да ни отговорите, чрез коментар в блогът ни или чрез изпратена електронна поща, като всички качествени мнения ще бъдат публикувани за да достигнат до масата от потребители без да зависи от това дали ни хвалите или критикувате стига да не бъдат прилагани вулгарни изрази и неадекватни определния целящи само и единствено да оронят престижът, който до този момент изградихме чрез трудът и възможностите си.

Този блог дава една конкретна посока към онези искащи да издирят опции по опаковане, хамали за цялата страна, международен транспорт и вътрешен такъв и въобще всичко що влиза в изискванията ви към нас.

Идейте се раждат в движение

Реализирайте плановете и амбциите си с нас от hamalibg.com сайтът, който ще ви ориентира към правилният подбор на хамали при положение, че те са жизнено важни за определните ви намерения. Не се страхувайте от цени и инвестиця, погрижили сме се те да бъдат достъпни за всеки джоб като дори имаме и специални оферти за, които ще научите повече след като ни намерите и изискате да положим старание по осъществяване на въпросната оферта постъпила към хамалите ни.


Хамалите – добри и истински помощници

Възприятие на думата Хамалин

Свикнали сме да възприемама думата хамалин като еквивален на обида,това обаче не е точно така, хамалинът е професионалист който Ви помага да се справите с трудната работа по нанасянето на ново място и пренасянето на тежки и упорити товари,в негово лице вие ще срещнете един отговорен и трудолюбив човек чийто основен приоритет е ващият комфорт.

Да разчупим мита за грубият Хамалин

Време е да забравим образа на мърлявият и нагъл хамалин от соц.времето , онзи стоящ пред някой столичен площад с въже в ръка и темерутски поглед.Това с което ние днес се гордеем е интелигентната ни работа в екип,съвременното оборудване,което използваме и може би най-важното а именно призванието да бъдем Хамали и да ви помагаме.

Не се доверявайте на кои и да е за да ви помогне в преноса на вещи.

Винаги разчитайте само и единственно на професионални Хамали,никога не се доверявайте на случайно избрани съмнителни типажи макар и да ви предлагат по приемливи суми от колкото да позвъните на специалисти от нашият ранг.Ако се “подхлъзнете” и все пак гласувате доверие на небрежни хора търсещи да изкарат бързи пари то тогава вие рискувате те да допуснат сериозни грешки при техническата част по манипулацията с вашият товар.

Най-честите аматоьорски грешки са

-Изпускане на багаж,вещи от високо.

-Надиране на вещите ви.

-Досег на багажа ви до остри предмети.

-Грубо и непрофесионално влачене на предмети по земята.

За да избегнете недоразумениета – имайте впредвид.

Всичко трябва да се прави с повишено внимание, за да това се използват специалисти и техники на работа, внимателният подход към ценните ви вещи трябва да е на ниво и да бъдете сигурни че няма да имате главоболия след като работата приключи.

Ние ви предлагаме

Качество и бързина при работата , коректно и достойно отношение към вас,професионализъм и чистота при офертите ни и най-вече мъжко поведение до край.


Хамали ще местят багажа ми

Ангажирам хамали за преместване на личен багаж до нов апартамент по Витошка.

„Read More“

Вадене на лозови колове от хамали

Имам нужда от груба хамалска сила, за да ликвидирам едно лозе.

„Read More“

Доставка на оградни материали от хамали

Оградата ще е изцяло изградена от дърво. Имаме съседи от всички страни, искаме да си осигурим една добра дистанция от тях с храсти и приветлива дървена ограда, която да ни разделя но по уютен начин.

„Read More“

Хамли за преместване на малки къщурки в центъра

Договорът на търговците изтече, март се преполови, време е за демонтаж.

„Read More“

Хамали за превоз на оборудване на художници

Отцепихме един площад, мием го вече втори ден, пак че заваля дъж и ни помогна доста – сега се мете за последно и утре ще караме майсторите на изкуството да покажат – кой какво може.

„Read More“

Хамали при изхвърляне на химически боклук

Боклука има нужда да се транспортира до специализиран пункт за изхвърляне на такива отпадъци.

„Read More“