Category Archives: Хамали

Хамали в зимна София

В очакване на първия сняг Хамали София започнаха здрава подготовка за работа през зимния сезон. Освен всички камиони, товарни бусове и ремаркета ние извадихме лопатите, въжетата, веригите и разбивачите на лед за да сме готови да реагираме във всякакви условия. Знаем, че в столицата работата не свършва като именно за след около две седмици се очаква преместване на офис в известен квартал.
Нормално е да напрвим съответните приготовления тъй като понякога снега ни изненадва а клиентите не обичат да чакат.

Погрижихме се да извадим цели си наличен потенциал от хамали и транспорт, които ще се подготвят за трескава работа през следващите четири мразовите месеца до Март. Не се планира увеличение на цените на предлаганите до момента хамалски услуги като превоз на багажи, пакетиране на стока, продажба на кашони и други. Всички наши оферти се запазват като за повече информация може да позвъните на нашите консултанти.

Новините от Хамали София са, че скоро започваме да градим още по-стабилен колектив от млади момчета, включително и студенти, които да работят по преместване на имущество, транспорт и други дейности развите от фирмата. Безспорно с подкрепата на нашите партньори смятаме, че ще се представим отлично дори и при минусовите градуски зимно време. Както много от вас се увериха ние не се плашим от природата и прилагаме професионализма ни така, че да угодим на всичките ви изисквания.

Можете да ни видите в действие след като се свържете с нас и подадете поръчка за преместване и превоз на багажи, стоки и тъй нататък. Споделете колко тежи имуществото ви и какво представлява, ако не сте сигурни ние ще изпратим човек, който да направи предварителен оглед за да установи какви камиони ще бъдат използвани. Не чакайте последния момент а потърсете хамалите ни още сега. Ноември върви към края си и снежко няма да чака още много дълго за да затрупа столицата ни.


Хамали София към клиентите : Заповядайте при нас

Здравейте и добре дошли в фирмата за товарно-разтоварни услуги Хамали София. Всички нови потребители, които посетиха блога ни през месец Септември пожелаха да работим за различни обекти в столицата като преместваме материали, стоки и предмети от домове и офиси. Разбира се ние като една стабилна организация приехме всички заявки и ги отработихме в обещаните от нас срокове.
Факта, че ние сме една от най-добрите бригади за хамалски услуги в столицата идва и заради партньорството с известни фирми в бранша.

Днес ние можем да предложим кашони, опаковане, транспортни услуги с камиони и бусове за всеки столичен квартал. Хамали София сме буквално навсякъде. Често биваме наемани да пренасяме различни уреди и вещи в различни блокове и сгради. Също така помагаме и на много магазини да отворят вратите си като използват наши камиони за докарване на стока от складовете им. Въобще всичко при нас е на европейско ниво, което и вие може да използвате при нужда.

Добре дошли казваме и на всички, които искат да преместят багажа си извън района на София за тях ние им предлагаме сайта на партноьрите ни виж тук и да наоравят своите конкретни поръчки за превоз и преместване на имущество в друг български град. Качеството е гарантирано и не случайно ние сме публикували адреса на нашите колеги и приятели в нашия професионален блог за хамалски услуги.

Онлайн присъствието ни ви дава шанс да откриете всичко за нашата дейност, това което ви предлагаме като продукт и разбира се цените на услугите ни както следва товарно-разтоварни, опаковъчни, транспортни и така нататък. Ако имате някакви запитвания или забележки може да ги направите като ни се обадите на дадените телефони за връзка. Назначили хора, които да комуникират с вас и да приемат поръчките ви по всяко време на денонощието.

На всички, които ни се обадиха през Септември месец за да поръчат услуги от Хамали София ние благодарим и се радваме, че работихме във ваш интерес. Готови сме отново да се притечем на помощ ако имате нужда от преместване на тежки вещи, хамалска помощ при обзавеждане, доставка на стоки, опаковане на имущество или друга от описаните в сайта ни възможности. Всичко това на една специална цена за най-редовните клиенти.

Следващата седмица очаквайте още новини от екипа ни и как се справихме с последната работа от месеца. Есента идва мощно но ние сме се приготвили да я посрещнем и ще работим още по-енергично за да покажем, че сме отговорни хамали и да затвърдим тезата, че сме достойни за избора на столичани.
Обадете ни се за да направите поръчки за носене и пренасяне още днес ние сме на ваше разположение.


Какво ново при Хамали София

Нашата фирма обслужва преноса на всякакви материали за София и София Окръг като ви представяме достъпни цени на транспорт, опаковъчни материали и товаро-разтоварно обслужване. Решихме да водим този блог за да ви консултираме с промяната на цените, новите оферти и въобще интересното при Хамали София. Много наши клиенти изказаха благодарности заради това, че ги запознаваме с всичко, кето се случва с хамалските услуги в столицата и това ни стимулира да продължим да пишем новини за вас.

Днес например ще ви занеимаем с офертите за преместване на обемни вещи от дома ви към друг адрес и съответнице цени на нашите хамали срещу, които извършваме тежката работата. В сайта сме упоменали цифрите за всяка наша услуга като започнете от ръчното пренасяне на хладилници, тежки телевизори, перални машини и се стигне чак до махагонови мебели, които са истинско изпитание за всеки носач.

Първото, което ще ви направи впечатление е, че ние не търсим някакви огромни пари за изпълнение на предвидените в сайта хамалски услуги за преместване на обемни вещи. Даже напротив. Постарахме се да създадем оферти, които да са по джоба на всеки домакин или собственик на офис. Знаем, че кризата повлия относнително на не малка част от обществото и дори ние като хамали усетихме негативното и въздействие във финансов аспект.

Продължаваме да не разбираме хората, които имат нужда от помощ при тежки премествания но вярвайки в слухове за баснословни цени не искат да наемат мъже за яката работа и разчитат на собствените си сили. Искаме да ви кажем, че никакви пари не струват колкото здравето ви и е по-добре да видите офертите на Хамали София или друга компания и чак тогава да прецените дали те са по джоба ви или напротив.

Новото при нас в общи линии касае именно цените. Те са непокътнати и всеки, който поне веднъж е разчитал на нашето сътрудничество знае, че работим бързо и професионално давайки ви всичко необходимо като транспорт, опаковане, опаковки и носене на тежко до всяка столична точка. Чувствайте се поканени да употребите нашите хамалски услуги на топ цени само този месец.


Хамали София във всяка точка на столицата

Нашите хамали са съсредоточили усилията си във всяка точка на столицата. Може да видите нашият транспорт на различни места и ако имате нужда да потърсите консултация от екипите ни шофьори, товаро-разтоварачи и всички, които са в близост до вас. През цялото ни съществуване ние залагаме на модерни методи на комуникация с клиентите и освен, че разпространяваме професионални хамалски услуги в София по интернет, го правим и на живо по квартали, улици и булеварди.

Факта, че фирмата разполага с напълно оборудван транспорт за преместване на движимо имущество гласи ясно, че ние сме сериозна столична компания за товаро-разтоварване. При нас работят само тренирани момчета вряли и кипяли в тежкия труд по пренасяне на различна собственост от домове, фирмени кабинети и други. В сайтът ни сме се погрижили да отговорим на повечето клиентски въпроси относно положеният от екипа ни труд може да ги видите по всяко време от главното ни меню.

Онова, на което нашите работници залагат е грамотността при извършване на товаро-разтоварната работа. Много други предпочитат да подмятат и влачат вашите вещи а при нас такова нещо просто няма как да се случи. Хамали София е тази бригада, която ще преобърне на 180 градуса представата ви за носачи и товарачи. Вече не става дума за мъкнене и грубости като на дневен ред стоят модерният електрически повдигач, изправният камион снабден с GPS система и опцията опаковане на товари.

Само 40% от столичани знаят, че в София има фирма за хамали и товаро-разтоварване, която да задоволи изискванията им като транспортни услуги, продажби на опаковъчни материали от сорта кашони, чували, аеропласт и някои други. За това ние напомняме за нашето присъствие чрез този блог на Хамали София, който дава най-прясната информация директно от кухнята на професионалните хамали у нас.

Спомнете си за тази статия преди да потърсите, който и да е за премествания на вещи от офиси, апартаменти и къщи. Ние искаме да ви помогнем и ще го направим срещу една напълно приемлива цена а гаранцията е пълна.


Силова работа по пренасяне на багажи

Хамали София се ангажира със силова работа по пренасяне на куфари, опаковани в кашони и чували багажи и товари. Ако желаете преместване в столицата на добра цена то нашите хамали ще дойдат за да ви помогнат с пренасянето на куфарите ви до всеки адрес, който ни посочите. До днес ние сме помагали както на столичани така и на гости в София търсещи по-бързо настаняване в хотели и частни квартири. Нашите момчета са студенти и като такива не веднъж са поемали поръчки на свой колеги дошли от провинцията и търсещи бързо обзавеждане на квартири и апартаменти.

Добрата новина за ползвателите на хамалски услуги в столицата е, че цените които предлага бригадата ни са подходяща както за фирми търсещи преместване на офиси така и за обикновенни домакинства желаещи да се настанят в новия си дом бил той собствен или под наем. Именно ние Хамали София сме първите, които смъкнаха цените на товаро-разтоварните услуги в страната и сме горди от този факт.

Повече за нашата силова работа по пренасяне на куфари и багажи

Напомняме, че нашата организация включва както хамали за носене на тежко така и транспорт, с който можем да пренесем както леки така и по-тежки товари и материал. Ние дори можем да закараме куфарите ви до Летище София и ги оставим точно пред терминла така, че да ви е удобно и леко. Въобще нашата организирана хамалска група ви дава всякакви опции както чрез носене така и с транспортиране, опаковане, продажба на подходящи за багажа ви опаковки и други екстри.

Ако не сте се запознали с дейността на Хамали София то разгледайте нашия сайт. Там сме публикували на какви цени работим, отгворили сме на всички ваши въпроси и сме споделили всички предложени от нас и партньорите ни опции. Очакваме допълнителните ви въпроси и поръчки на дадените за контакти адреси. Довиждане и всичко най-хубаво.


Хамали София по-модерните хамалски услуги

Тук в нашата фирма Хамали София цари разбирателство между работниците и дисциплина подхождащата на западноевропейските фирми за хамалски услуги и транспорт. Ние предлагаме на клиентите качествено и бързо обслужване. Редом с добрите практики в хамалската професия като монтаж и демонтаж на мебели, ние ви даваме спокойствието при преместване на имуществото ви гарантирайки нашата работа чрез подписване на договор. Малко фирми, които предлагат хамали могат да се похвалят с толкова добре създадена база включваща автопарк, склад с денонощна охрана, опаковъчни материали и инструменти.

Това лято ние Хамали София извърихме хиляди посещение в домове и офиси като премествахме и доставяхме различни материали. Опаковахме стоки в нашите фирмени кашони и ги складирахме. Днес столичани в наше лице виждат истински помощник, който да им помогне когато се появи проблем с носене на тежки предмети, превоз на материали и опаковане. Напредвайки в товаро-разтоварния сектор ние предлагаме съвременни методи за пренасяне на вещи с електронни повдигачи, товарни бусове оборудвани с GPS системи, камиони с падащ борд и други полезни неща.

Заедно с всички тези методи за подобряване на предлаганите от фирмата хамалски услуги ние гледаме да намаляваме цените. Хамали София е една от организациите, в които работят студенти на непълен работен ден като цените, които взимаме за преместване на дома, офиса, вилата са едни от най-ниските в България. Използването на нашия товарен транспорт също е срещу достъпна цифра като някои от нашите конкуренти взимат два пъти повече пари на километър превоз.

Така обединявайки добри възможности за пренасяне на тежки материали, транспорт, опаковане, продажба на кашони и всички останали услуги плюс достъпните цени ние имаме претенцията за най-добрите столични хамали. Естествено имаме достойни конкуренти, които се трудят неуморно за да товарят и разтоварват. Един наш анализ на работата показва, че нашите студенти и ветерани са добре познати в столицата и са почти ежеседмично търсени за работа.

Ако сте от друг град ние ви препоръчваме да наемете нашите партньори хамали в цялата страна. Същите качествени услуги ще можете да поръчате в по-големите градове като Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други части от България. Не трябва да се забравя, че ние предлагаме и дългосрочен абонамент за работа по дадени обекти. Ще се радваме ако успеем да ви помогнем с настоящите ви задачи, така както направихме за десетки хиляди Българи.

Винаги знайте, че в София и цяла България съществуват професионални хамали и транспорт, който може да заявите още на момента. Запишете нашия сайт сред любимите си и ни използвайте винаги когато пожелаете. Всички новини от фирмата ще четете тук в блога като се надяваме да можем да ви зарадваме с още по-ниски цени и специални изненади за редовните ни клиенти.


Хамали София вашата победа над тежкото

В многото случаи при, които биват наемани хамали обществото търси помощ тъй като не успява да се справи с тежестта на различни видове вещи и материали. Освен липсата на чисто физически възможности хората желаят оборудван транспорт, опаковъчни материали за багажите си и момчета, които знаят как да свършат работата без риск за имуществото, което ще се пренася. Хамали София е фирма, която натрупа опит през годините и работи на различни видове обекти и за различни нужди по преместване и носене на тежко. Интересен факт за всички вас може би е, че нашите работници са предимно хамали студенти, млади и амбициозни да се трудят до полседната капка пот за да постигнат качеството, което търсите.

Ежемесечно ние Хамали София помагаме на за преместване на офиси в центъра на столицата и различните квартали. Клиентите търсят нашите услуги за опаковане на багажи, демонтаж и монтаж и превоз до различни адреси. Сред клиентите ни са различни банки, магазини за облекло и хранителни стоки, адвокатски кантори и други бизнес кабинети. За тях ние предложихме кашони, стреч фолио, чували от найлон и сезал, картонени кутии и опаковки. Транспортирахме мебелите и стоките чрез нашите камиони и бусове и подредихме складовете както ни бе поръчано.

Силно се надяваме, че и вие ще изпробвате сръчността на нашите студенти хамали, които ще осигурят необходимия ви комфорт при нанасяне или преместване. Не искаме да пропуснем факта, че ние работим на пълен работен ден като дори се случва да поемаме и нощни поръчки за пренасяне на материал, кетъринг и други подобни. Достатъчно е да позвъните на телефоните в сайта на Хамали София и да уговорите удобен за вас час, в които да ви посетим за предварителния оглед на вашето имущество.

Наш екип ще дойде за да провери какъв е вида на стоките, които нашите хамали студенти ще преместват. Ще съставим товарителен лист и ще ви дадем точен ден и час, в който ще бъдете посетени от товаро-разтоварачите. Предоставяме ви и възможноста за предварително опаковане на вещи, използване на фирмен склад и транспорт до всяка точка в София. За повече информация се обадете или пишете на нашия Имейл адрес.

Благодарим на всички, които прочетоха фирмените ни публикации и се свързаха с нас за да им помогнем. Както вече разбрахте Хамали София е вашата победа над тежкото и то срещу една наистина допустима цена.


Хамали София в златната среда

Много Български хамали могат да си мечтаят да стигнат развитието на студентите работещи в бригадата Хамали от София. Разбира се това не е начин да се похвалим а факт, който е подплатен със сериозни доказателства за нашите възможности приложени за хиляди домове, офиси и институции. Кой ако не Хамали София ще ви предложи пълен комплект хамалски услуги по обслужване на вашите багажи, тежки материали като каси, сейфове и други подобни.

Освен стандартното обслужване по носене и транспорт ние ви даваме и нещо много повече. Нашите хамали биха складирали стоките ви в наш частен склад, който отдаваме под наем. Помещението се охранява от специализирана фирма и не крие рискове за ползвателите. В случай, че искате да намерите временно обежище за различните видове опаковани продукти то ние ви предлагаме най-точния начин да постигнете желанията си.

В блога ни ние винаги сме дискутирали темата с какво Хамали София можем да бъдем полезни за вас и ето, че днес е поредният ден за да обобщим функциите на фирмата ни в асоциация с добро партньорство от сигурни и известни товаро-разтоварачи в страната. Последните могат да ви предложат преместване на товари и извън столицата, като можете да имате пълна увереност в положителния краен резултат.

Работа в столични квартали

Хамали София имаме възможността да извършваме товарни превози като предлагаме 100% качество на транспортни услуги за столичните квартали. Ние сме опознали най-различни райони и имаме ясната представа за всеки един паркинг, блок и маршрут в София. Ваша е преценката дали ви трябва товарен транспорт, или ще потърсите услуги от отдела ни за товаро-разтоварачи като приложите ваши бусове и камиони.

Както и да постъпите можете да бъдете спокойни, че трудовия процес на Хамали София ще завърши с така желания успех за вашето преместване, нанасяне или складиране на материали колкото и тежки да са те. Очакваме да ни потърсите в удобен за вас момент и обещаваме, че ще отговорим на това, което сме упоменали в сайта и блога ни.

С уважение – Отдел „ Хамали София”


Хамали София се връщат на сцената

След кратък застой ние момчетата на Хамали София отново тръгваме на работа. Макар странните хрумвания на световната търсачка Google да деиндексира нашия сайт ние продължаваме да представяме най-новите оферти от нашата бригада съставена от хамали студенти и млади Български мъже търсещи професионална реализация в сигурна фирма за товаро-разтоварване предлагаща работа за носачи, шофьори, опаковчици и други. При нас нещата се случват динамично и ние знаем какво трябва да направим във всеки един момент.

До сега се занимавахме с транспортни и хамалски услуги в София като днес ние сме стигнали необходимото виско ниво в професионален аспект. Камионите на Хамали София не се спират от движение тъй като винаги имаме клиенти, които се интересуват от преместване и нанасяне на имущество в централната част на столицата или по различните квартали. Приканваме и вас новите посетители да се възползвате от добрите цени, на които работим. Ако пък не сте запознати с дейността ни то този блог е едно много добро място, от което да получите необходимата ви информация за дейността, която развиваме.

Нашата добре обучена бригада от хамали студенти в София ще продължи да обслужва вашите поръчки и през вече активния летен сезон ще ви предложим още по-добри условия за ползване на нашите опции. Цените не са завишени макар и тежките кризисни времена. Ако търсите конкретна оферта за преместване на имущество то можете да се свържете с нас и да ни обясните нуждите си за пренос на мебели, техника и всякакъв вид вещи за дома и офиса. Даваме ви гаранция, че няма да изневерим на избора ви.

Ако търсите здрави и млади момчета, които да работят с пълни сили за пренасяне на тежко, ако нямате необходимия товарен транспорт или сте разочаровани от поредната измислена фирма за хамали то е време да обърнете внимание на Хамали София по-добрата бригада за товаро-разтоварни услуги в столицата. Ще очакваме обратна връзка а до като я осъществим ви пожелаваме всичко най-добро!

Хамали София - преместване и транспорт в София

Хамали София - преместване и транспорт в София


Хамали през нощта

Хамали София работим и през нощта в полза на многобройните фирми, които се занимават с кетъринг. Ние сме посещавали доста обекти в София след концерти, празненства и културни мероприятия като е имало доста работа за екипа ни. Разбира се, нощтният труд на нашите хамали излиза малко по-скъпо като конкретна оферта ще ви предложим след като разберем каква е задачата, която ще ни дадете.
Обикновенно ние пренасяме техническо оборудване за концертни зали, мебели и други като ги връщаме по съответните складове и хангари.

Извършените хамалски услуги през нощта са с добавен товарен транспорт, който може да стигне до всяка точка от столицата. Ако имате нужда от почистване на салони и подреждане екипът ни ще се занимае и с тази работа и то на прилична цена. Добавяме възможност по опаковане на имуществото ви в кашони и чували. Повече за поръчкта на опаковки вижте на главната страница в сайът ни Хамали София.
Тарифите се определят на база поръчани от клиента услуги като вие можете да избирате дали да наемете нашите носачи или ще се задоволите само с предложените транспортни услуги.

Освен през нощта столичният ни екип за хамалски услуги може да поеме извънредни поръчки за преместване в почивните дни (Събота и Неделя). Можем да обсъдим вашите заявки след като ни се обадите и ни запознаете с подробностите около желанието ви да пренасяме и транспортираме тежки стоки и материали през уикенда. Ние разполагаме с развита база предлагаща транспорт за багажи от един до двадесет тона. Цените на предложените от фирмата транспортни услуги се определят възоснова на разстоянието, което ще пропътуваме.

Запомнете през деня или нощта Хамали София ще помагаме за нещата, с които неможе да се справите сами. Носим и пренасмяе мебели, техника и аксесоари за домове, офиси, институции. Ние сме вашият избор за хамали в столицата винаги интелигентни и готови за тежък труд. Нямаме търпение да се захванем със следващото предизвикателство. Очакваме въпроси, поръчки и коментари. Благодарим за отделеното време и довиждане.