Category Archives: Хамалски услуги

Хамали София по-модерните хамалски услуги

Тук в нашата фирма Хамали София цари разбирателство между работниците и дисциплина подхождащата на западноевропейските фирми за хамалски услуги и транспорт. Ние предлагаме на клиентите качествено и бързо обслужване. Редом с добрите практики в хамалската професия като монтаж и демонтаж на мебели, ние ви даваме спокойствието при преместване на имуществото ви гарантирайки нашата работа чрез подписване на договор. Малко фирми, които предлагат хамали могат да се похвалят с толкова добре създадена база включваща автопарк, склад с денонощна охрана, опаковъчни материали и инструменти.

Това лято ние Хамали София извърихме хиляди посещение в домове и офиси като премествахме и доставяхме различни материали. Опаковахме стоки в нашите фирмени кашони и ги складирахме. Днес столичани в наше лице виждат истински помощник, който да им помогне когато се появи проблем с носене на тежки предмети, превоз на материали и опаковане. Напредвайки в товаро-разтоварния сектор ние предлагаме съвременни методи за пренасяне на вещи с електронни повдигачи, товарни бусове оборудвани с GPS системи, камиони с падащ борд и други полезни неща.

Заедно с всички тези методи за подобряване на предлаганите от фирмата хамалски услуги ние гледаме да намаляваме цените. Хамали София е една от организациите, в които работят студенти на непълен работен ден като цените, които взимаме за преместване на дома, офиса, вилата са едни от най-ниските в България. Използването на нашия товарен транспорт също е срещу достъпна цифра като някои от нашите конкуренти взимат два пъти повече пари на километър превоз.

Така обединявайки добри възможности за пренасяне на тежки материали, транспорт, опаковане, продажба на кашони и всички останали услуги плюс достъпните цени ние имаме претенцията за най-добрите столични хамали. Естествено имаме достойни конкуренти, които се трудят неуморно за да товарят и разтоварват. Един наш анализ на работата показва, че нашите студенти и ветерани са добре познати в столицата и са почти ежеседмично търсени за работа.

Ако сте от друг град ние ви препоръчваме да наемете нашите партньори хамали в цялата страна. Същите качествени услуги ще можете да поръчате в по-големите градове като Варна, Бургас, Пловдив, Русе и други части от България. Не трябва да се забравя, че ние предлагаме и дългосрочен абонамент за работа по дадени обекти. Ще се радваме ако успеем да ви помогнем с настоящите ви задачи, така както направихме за десетки хиляди Българи.

Винаги знайте, че в София и цяла България съществуват професионални хамали и транспорт, който може да заявите още на момента. Запишете нашия сайт сред любимите си и ни използвайте винаги когато пожелаете. Всички новини от фирмата ще четете тук в блога като се надяваме да можем да ви зарадваме с още по-ниски цени и специални изненади за редовните ни клиенти.


Хамали София в златната среда

Много Български хамали могат да си мечтаят да стигнат развитието на студентите работещи в бригадата Хамали от София. Разбира се това не е начин да се похвалим а факт, който е подплатен със сериозни доказателства за нашите възможности приложени за хиляди домове, офиси и институции. Кой ако не Хамали София ще ви предложи пълен комплект хамалски услуги по обслужване на вашите багажи, тежки материали като каси, сейфове и други подобни.

Освен стандартното обслужване по носене и транспорт ние ви даваме и нещо много повече. Нашите хамали биха складирали стоките ви в наш частен склад, който отдаваме под наем. Помещението се охранява от специализирана фирма и не крие рискове за ползвателите. В случай, че искате да намерите временно обежище за различните видове опаковани продукти то ние ви предлагаме най-точния начин да постигнете желанията си.

В блога ни ние винаги сме дискутирали темата с какво Хамали София можем да бъдем полезни за вас и ето, че днес е поредният ден за да обобщим функциите на фирмата ни в асоциация с добро партньорство от сигурни и известни товаро-разтоварачи в страната. Последните могат да ви предложат преместване на товари и извън столицата, като можете да имате пълна увереност в положителния краен резултат.

Работа в столични квартали

Хамали София имаме възможността да извършваме товарни превози като предлагаме 100% качество на транспортни услуги за столичните квартали. Ние сме опознали най-различни райони и имаме ясната представа за всеки един паркинг, блок и маршрут в София. Ваша е преценката дали ви трябва товарен транспорт, или ще потърсите услуги от отдела ни за товаро-разтоварачи като приложите ваши бусове и камиони.

Както и да постъпите можете да бъдете спокойни, че трудовия процес на Хамали София ще завърши с така желания успех за вашето преместване, нанасяне или складиране на материали колкото и тежки да са те. Очакваме да ни потърсите в удобен за вас момент и обещаваме, че ще отговорим на това, което сме упоменали в сайта и блога ни.

С уважение – Отдел „ Хамали София”


Хамалите на деня

Искаме да похвалим старанието на всички работещи в екип от Хамалибг КОМ за постиженията им в последните две седмици защото те се натрупаха и прави впечатление, че наистина когато разумът в хората заговори те избират качеството. Две фирми и три семейства се обадиха на нашите телефони само за изминалата седмица, като радостната новина е, че са прегледали сайтът от където са стигнали до извода, че ще е добре да работим за тях. Хамалите на деня, защо не обичаме когато сме в центъра на вниманието и в тези споменати случаи наистина бяха и успяхме да свършим съвършенно работата си.

Ние знаем, че след многото източници на хамалски услуги в България е трудно да се ориентирате кои са най-подходящи за вас, не случайно този сайт и конкретно блогът ни редовно ви насочва към тематиката на хамалският труд според, която вие може да откриете какво ви влиза в употреба и какво не. Ние и приятелите ни хамали можем да предложим транспортни, опаковачни, товаро-разтоварни услуги но не можем да се ангажираме например с премествания на цели строителни обекти извън държавата защото говорим за свръхтовари и интернационални спедиторски опции далеч от континента Европа.Всеки може да види на какво сме способни тук

Както казахме блогът е на лице, направете своят “рисърч” и вижте най-избираните от обществото дейности, за бизнеса, за вкъщи, за социални цели и прочие. Всичко е описано и сбито така, че да не представлява трудност за четящият, както обясниха последните ни клиенти, заради статия касаеща преместване на каси те са се насочили към нас. Обичаме когато можете да вниквате в основата на публикациите ни защото именно в нея се коренят намеренията ни да ви запознаваме с онова, което нашата фирма може да ви даде като качество.

Пожелаваме си още много клиенти и усмивки

Ние искаме да се усмихвате и да ни имате като сигурен партньор за всяка товароразтоварна задача, която подхващате. Това, че сте набрали нашият телефон е истинска награда за трудът ни а когато ви помогнем да се справите с тежките неща ще сме още по-доволни а вие ще тържествувате като победители. Ще очакваме обратна връзка при случай, че поискате да ни използвате.


Предлагаме ви, добрите си идей за хамали

Хамалите работят за преместване и изнасяне на тежки вещи от всякакъв вид но това далеч не означава ,че се занимават само с това. Вие достъпно ще получите санитарни дейности, развити ремонтни предпоставки гарантиращи качеството на фирменият ни потенциал и като последна линия идва електронната възможност за избор, която стои пред вашите очи и се нарича Хамалибг.КОМ добро решение за всеки. Добри хамалски услуги и винаги на ваше внимание, разчитаме на добрият ви вкус и на достоверност идваща с отвърдената ни марка в бизнеса.

Ти ще потърсиш хамали ако

Твоята задача се състои в това да се справиш с пренос на много и различни по вид вещи, които трябва да стигнат до едно определено място. За да бъдат реализирани намеренията ти се нуждаеш от няколко човека, които да ти помагат, от камион който да изнесе съдържанието ти и да го постави в желаното място като не на последно място трябва да се спомене, че въпросните приемчици на упоменатият труд са хамали.

Товарните задължения на Хамалибг.КОМ са подробно обяснение в блогът ни, ако има каквито и да е запитвания, интерес към използването ни, оплаквания и допълнителни въпроси можете да ги задавате по етапният ред, чрез обаждане или в писмен вид директно към фирмата ни.

Идейте ни за бъдеща реализация

Постигнатото до днес не е малко, ние имаме възможност да траспортираме и работим във всички Български градове като предложенията ни никога не свършват. Продължението на труд към хамалски услуги ще виждате всяка седмица както сте свикнали и ще ви държим в течение на промените ако има такива. За сега помнете Хамалибг.КОМ могат да бъдат ваши истински приятели в случай, че ви се наложи да помагаме. Дните изминават ние оставаме същите та дори по-добри, запазваме тази тенденция и я развиваме както винаги сме го правили, можете да се уверите още сега.


Делови отношения между фирми и хамали

Поради големият интерес за дългосрочни отношения на фирми искащи да отворят офиси в цялата ни страна и хамалските услуги, които ние предлагаме решихме да напишем допълнителни подробности относно, действията на нашите хамали. Освен за фирми същите практики са достъпни и за стандартните потребители така, че просто се свържете с нас при нужда.

Приемане на заявка, планиране, сключване на договор

Най-напред е нужно да дойдете при нас и да заяите, че искате да подпишем договор включващ работа от нашите хамали в период. Това естествено се налага, ако жеалете за по-дълъг срок от време ни да преместваме ваши строителни материали и офис техника по различни клонове, които сте отворили в България. Останалите стъпки са както за юридическите, така и за физическите лица, те са чисто и просто запознанство с вашите намерения при срещата ни, вероятно използване на оглед на имущество и не на последно място сключване на договор, когато се зазпознаете с условията, които ще ви предложим, цените и всичко останало.

За отношението ни с търговските дружества

Винаги сме насреща за да помогнем като осигуряваме всичко необходимо за вашето преместване на офис, вклюваме в това число транспорт (камион или бус), опаковане (кашони), екип от хамали (бройка според намеренията ви) и всичко това ще действа като един общ пакет, където ви е необходимо. Завършека на труда ни ще настъпи тогава, когато се убедим, че сте доволен от положеното ни старание и се уверите, че вашето имущество е здраво и във вида който го познавате. Ако сме договорили отношения за продължителна работа и на други ваши обекти, започваме със следващият отбелязан в нашата „товарна карта“ като се захващаме без да се бавим с обработката му.

Останалите въпроси

Ще очакваме да ни зададете лично при вярваме бъдещите ни срещи. Възползвайте се от доказаните хамалски услуги в София и останалата част от България, заедно с нас и сайта ни ХалалиБГ.КОМ добрият избор на товаро-разтоварване.


Да въведем ред в дома ви

Изборът към професионални носачи, които могат с лекота и умение да преместят излишните мебели в мазето ви или на някое друго избрано от вас място е много подходящ за хора искащи да освободят апартаментите си от разни излишни нещица. Ние ви предлагаме най-добрите действия на хамали в София и не само но като цяло можете да се запознаете с нашата функционалност като прочетете статията до нейният край.

Пространството у вас

Прилагаме редица дейности за това да освободим максимално пространство за жилището ви, като изхвърли, преместим или разместим имуществото ви. Всички тези способи са изложени като възможни услуги от Хамалибг КОМ & Хамали Попай и можете да ги използвате когато решите, че сте свободни и влезете в контакт с нас чрез сайта или чрез дадените в него телефони и адреси. Почти няма стопанин, който да не иска мястото в което се помещава да му е охолно, уютно и в крайна сметка да е подходящо за личният му комфорт това става лесно и бързо с нас повярвайте ни.

Може да разчитате на :

Припомняме ви основните приоритети на хамалски услуги с високо качество обещани и презенитриане с наш бранд както сме казали няма нищо по-важно от това да бъдете в час с всичко полезно случващо се на местна почва.

-Кашони за опаковане
-Камиони и бус-коли за преместването

-Над 6 човека екипи при сериозни задачи
-Чували, залепващи средства и етикети като допълниение

Още други интересни неща, за които е хубаво да четете в блога…

Вижте как апартамента ви ще блесне, ще изглежда по-голям и усмивката ви ще е най-голямото признание за хамалите, които ще пристигнат за да обслужат заплатеният от вас труд. Нямайте съмнения, че всичко ще е тип-топ както се казва и ще имате повод за празник.

Функционалности и добри предпоставки за извършването на товарни подходи, добри пакети и ценови листи за всеки вкус ние ще сме добри приятели и партньори за това да подготвим, направим и финализираме успешно всичко що желаете.


Хамалите ви напомнят

Хамалите ви напомнят

Хамали БГ КОМ е фирма разполагаща с огромен потенциали и притежаваща сериозен ресурс от наемни работници, които да помогнат при товаренето и разтоварването на вашите тежки багажи и имущество. Не ни е за пръв път да промотираме нашите опции но е хубво да знаете, към кого да се обръщате ако имате нужда точно от подобни типажи, които да бъдат едновременно качествени и да прилагат една разумна цена за вас.

Ние сме нови, по-добри и успяли

Така е защото опитът ни научи да се справяме с всякакви препятствия и тежести за нас няма не мога, за нас е чест и гордост да помагаме на широката общественост и когато получим благодарност (не само финансова) ние израстваме чисто интелектувално заради оригиналността си.

Жалко е, че все още има хора мислещи за измами и намиращи конспирация във всяка услуга предлагана на БГ пазара но това са грешни размисли и вълненията ви са повече от излишни защото съществуваме именно ние Хамали БГ КОМ.

Попитайте вашите близки

Ако са използвали хамалски услуги и то такива на европейско ниво то няма как да не са се спряли на нас или най-малкото на нашите партньори и братя по оръжие.

Ние предложихме за тях транспорт, опаковачни действия, предразположихме ги като осигурихме договори и застраховка за ценните им вещи и така нататък.

Името говори – а то е Хамали БГ КОМ и приятели, ние ще бъдем ваши другари винаги когато сме полезни и искате да бъдем такива.

Още малко за онова що предлагаме

Български здрав и сигурен манталитет в най-добрата му форма, без излишна помпозност, без непосилни цени, без риск за вас това са основните елементи на фирмата ни и вие ще го разберете ако ни намерите и естествено наемете за труд.

За подробности около това, което правим сме ви дали сайт и блог от които да черпите информация 24/7 както е актуално да се казва.

Желаеме ви на мига

Да така е защото сме на ясно с възможностите си а те са точно такива към каквито се стремите, хайде решете дали да ни се доверите и ако имате готовността потърсете ни за да си помогнете. За всичко останало като начин на живот и бизнес ви стискаме палци и се надяваме да успеете!


Подреждане , монтаж и демонтаж от Hamalibg.com

Какво формира качеството на хамаслки услуги за България, как хамалите помагат за развитието на бизнесът в преспектива и защо именно търговците са наши най-чести клиенти, четете в нашият блог.

В следващите редове на тази статия предлагаме различни гледни точки, за ползваемостта на товарни услуги, носачи, хамали или както ви е удобно да ни наричате …

Ние предлагаме

Подреждане – когато става въпрос за преместване винаги говориме и за подреждане на материалите във вашият офис или жилище, те трябва да са на мястото си за да красят имотът в който сте се нанесли.

Всяко помещение крие различна архитектура и подходящ дизайн, подреждането на мебелите и техниката са важен елемент а за да го направите може да използвате нашите сили, не ни щадете а следвайте логиката тласкаща ви към правилният избор.

Монтаж&демонтаж – опция задължителна за една професионална фирма по товарене мислиме в преспектива за нуждите ви, гарантираме стойностни доставки до дома ви като големите по обем шкафове и секции (ако разполагате с такива) ще бъдат износени в кашони и поставени там където желаете да бъдат.

Две в едно или иначе казано добре извършена работа

Вместо вие да се ангажирате да подреждате и да се трудите със сглобката на мебелите ви ние ще ви помагаме при изграждането на новият ви живот, може да е силно казано но е факт, който не би трябвало да подценявате. Стабилност и сигурност представяме ние за вашите необходимости и предпочитания не се оставяйте на манипулаторите а подходете с необходимият разум към важните неща от животът.

Успяхме ли при вас – споделете!

Вие имате възможност да ни отговорите, чрез коментар в блогът ни или чрез изпратена електронна поща, като всички качествени мнения ще бъдат публикувани за да достигнат до масата от потребители без да зависи от това дали ни хвалите или критикувате стига да не бъдат прилагани вулгарни изрази и неадекватни определния целящи само и единствено да оронят престижът, който до този момент изградихме чрез трудът и възможностите си.

Този блог дава една конкретна посока към онези искащи да издирят опции по опаковане, хамали за цялата страна, международен транспорт и вътрешен такъв и въобще всичко що влиза в изискванията ви към нас.

Идейте се раждат в движение

Реализирайте плановете и амбциите си с нас от hamalibg.com сайтът, който ще ви ориентира към правилният подбор на хамали при положение, че те са жизнено важни за определните ви намерения. Не се страхувайте от цени и инвестиця, погрижили сме се те да бъдат достъпни за всеки джоб като дори имаме и специални оферти за, които ще научите повече след като ни намерите и изискате да положим старание по осъществяване на въпросната оферта постъпила към хамалите ни.


Хамалски услуги в София

Хамалски услуги  София и провинцията

На пазара на хамалските услуги в София и по отношение на работата на професионалните хамали в провинцията се забелязва сериозна разлика, може да се каже контраст в отношението на клиентите към хамалските услуги.

Имаме предвид разликата не в качеството на работа и професионализма,

Хамалски услуги София

Хамалски услуги София

а в цените и по-точно в склонноста на хората да заплащат. В София последните години сякаш фирмите, а и частните лица, свикнаха, че хамалските услуги са си сериозен бизнес и хамлите не работят за смешни пари, а уважават труда си. В последно време, покрай толкова дискутираната в медиите икономическа криза даже цените на софийските хамали сякаш падат. В провинцията, дори в големи градове като Варна, Пловдив, Бургас и т.н. положението е много по-различно. Въпреки наличието на сериозен бизнес и в тези градове, хората някак не са склонни да заплащат добре и справедливо труда на тамошните хамали. Самите хамали в провинцията извършват хамалски услуги на ниски цени, те мислят по този пораженчески начин и малцина са онези, които уважават труда си. Малко са и професионалните фирми, които гарантират качественото и безопасно пренасяне на ценни вещи, които предлагат европейска услуга, разполагат със собствени камиони и т.н.

Наистина не е далеч времето, когато хора от най-нисш социален статус са работили тази черна работа. Вероятно мнозина не могат още да се отърсят от представа за бедни цигани, мъкнещи тежки товари за жълти стотинки. Някои хора сякаш не знаят, че днес хамалите са млади, здрави момчета, имат правоуправление за шофиране на камиони, а фирмите за хамалски услуги разполагат със собтвени бусове, камиони и голям персонал, съответно имат и голям оборот, в случите, в които имат много работа.

В западна Европа и Щатите големите фирми за хамалски услуги имат многомилионна печалба. У нас едва от скоро, с навлизането на демокрацията и капитализма, на частната инициатива, вече този бизнес се подема от малък брой хора, които имат голям брой подчинени. До преди 89-та година такъв бизнес просто не е имало. Това вероятно у нас е най-сериозната причина хората да не разбират защо е редно да заплатят добре за тази услуга, която не могат да извършат сами или би било опасно да извършват сами. Защо трябва да плащат добре на сериозни фирми? За да не попаднат на съмнителни лица, възползващи се от силната си позиция спрямо клиентите или на лица, които да изпотрошат преместваното оборудване.

Различино е положението предимно в градове със сериозни парични потоци към бизнеса и то, когато преместването трябва да стане експресно. Подобен град е Русе. Положението в Русе в областта на хамалските услуги също се отличава с цивилизованост и по-високи хонорари на хамалите, на хората извършващи хамалски услуги, преместване на офиси, товарене и разтоварване. В Русе ежедневно се извършва междудържавен бизнес, ежедневно има сериозен паричен поток между Румъния и България, преминават много тирове, Русе е средоточие и пазарен център. Това благоприятства нагласата на хората и склонноста им да се отнасят сериозно и към хамалските услуги.

Не са обаче много градовете като Русе. Факт е, че във Варна например положението съвсем не е такова. Във Варна хората нямат навика да уважават труда на хамалите. Хамалските услуги във Варна няма да станат достатъно професионални по този начин, няма да се стигне до сигурност и качество, а оправдано всеки бизнес или всяко частно лице ще се притеснява за обзавеждането/оборудването си и дали повиканите хамали няма да го потрошат.


Претрупани от работа

В поледните дни от месец април буквално сме затрупани от работа Бате Бойко оправи кризата хихи. Незнам но при нес не се осеща криза има работа за всички хамали даже и не достигат хора . Имаме поети ангажименти за 2 седмици напред. Имаме пет преместване на офис – дадени заявки с голям обем от багаж и мебели. Ежедневно пощата ни е затрупана от оферти за преместване. Както писах и в предния пост ето една част от заявки за преместване на офис, преместване на дом, международно преместване, продаваме и доста кашони и опаковки .

Здравейте ,

можете ли да ни осигурите 1 или 2 момчета за разтоварване на 2 палета
каталози
и нареждането им в склада ни в понеделник 15.02. между 10 и 12 часа
сутринта?

Ако да , моля за цена.Плащане по банков път.Адресът ни ви е познат..

Поздрави

Опа още едни доволни клиенти от нашите хамали

Здравейте,

Колко ще струва пренасяне (с товарене и разтоварване) на багаж + бяла
техника (пералня, малък хладилник) и матрак (персон и половина) от
района на НДК до
Семинарията (от ул. ххххххххх до ул.хххххх). На първия адрес
апартамента е на 2ри етаж, а на втория – на 8ми етаж. Работите ли в
събота и неделя?

Благодаря за информацията.

Има и малко по странни питания като тези

Zdraveite!

Nie sme firma proizvoditel na darva za ogrev i eko peleti, no ne razpolagame sas sobstven transport. Imame klienti i zaiavki za i znos na nashata soka v severna italia. Nalaga ni se da iznasiame sedmi4no okolo 20-30 kamiona sredno ot Targoviste, kadeto se namirame do razli4ni gradove v severna Italia. Kakto razbirate, stokata ste bade v paleti. Bihte li ni kazali dali bihme mogli da raz4itame na vashite uslugi i kolko ste ni struva prevoza na kamion ot Targoviste do severna Italia?

Ostavame v o4akvane na Vashiat otgovor!

Blagodarim Vi predvaritelno!

S uvajenie!

Здравейте, относно проведен тел. разговор днес по-рано ви изпращам информация за нещата, които трябва да се натоварят и разтоварят съответно от офис в Перник – до склад Д. Диканя:
1. 10 бюра
2. 7 етажерки
3. 2 шкафа затворени ниски
4. 5 контейнера
5. 12 въртящи се стола
6. 9 посетителски стола
7. 2 хладилника малки
8. 3 радиатора
9. 4 закачалки
10. ксерокс машина с масичка

и от офиса в Перник до София:
1. 1 етажерка
2. кашони с документация
3. бюро неразглобено
4. кашони
5. цветя

Красимира, тел. за връзка:

Има и още много ще показваме дригият път сега един фен !!!!