Да натоварим една кола в ремарке

Да натоварим една кола в ремарке

Преди 2 дена се случи голямо нещастие. Дъщеря ми катастрофира с новото старо рено меган. Колата е напълно потрошена, за щастие дъщеря ми е само с няколко малки контузии- добре, че има въздушни възгланици. Колата се намира в канафката на пътя Русе-София. Автомобилът не е взривоопасен, горивото е източено, колата има все още формата на автомобил, но колелетата и са блокирали напълно, какот задните, така и предните. Искам да се извози до Русе, до моят гараж, където ще се опитам да я поправя. Имам собствен автосервиз, имам и автомобил с ремарке. Имам нужда от двама хамали, които да ми помогнат да я дотътрим върху ремаркето, ще взема и плъзгащи колички. големият проблем ще е изваждането и от канафката. Възможно е да наема и повече хамали, тъй като 1 тон не е шега работа. Колата ще се тътри, бута и дърпа – няма да има вдигане в никакъв случай!


Стария мерцедес от село

Имам нужда от хамали, с камион или автовоз. Мерцедеса е на 72 години. Занимавам се с реставрация на стари автомобили – това е действително предизвикателство. От лявата страна е здраво ръждясъл, не искам да рискуваме с кран, ще ми се да го провлачим по някакъв начин до камиона и да го качим на него. Носещата част си е ок, не знам до колко се търкалят колелетата, но хамали могат да го вдигнат и да го положат на едни носещи платформи, с които да го качим на камиона.
От там ще го занесем до сервиза, където ще го свалим с момчетаа хамали. От там ще му направим оглед и на следващия ден или ще изнесем 80% от частите му за боклука или ще имаме едно произведение на изкуството.