Хамали при закупуване на мотор

Хамали при закупуване на мотор

Здравейте, закупих за части един стар мотор на Мадара, сами си правете сметка какво представлява това – около 2 тона дизелов двигател.

„Read More“

Носене на глина

Здравейте занимавам се главно със скулптури и макети по поръчка. Макетите се правят изключтелно от глина – бяла или обикновена. Имам поръчка за около 200 кг глина на пакети. Въпросът е, че няма как да я взема. Имам нужда от хамалска услуга, да се качи на камион и след това да се мине по един по-дълъг път, където има паднало дърво до пътя (районът е горист). От там ще искам 2, 3 момчета хамали да вдигнат един дъне, който намирам с голяма перспектива за обработка. Ще Ви помолим да вземем и него.
Дървото е паднало, няма нужда да се сече, но е доста обемно – голямо. Няма да е лесно вдигането. Камион с кран няма да помогне твърде, тъй като дънера е в малка, горичка, в която камиона не може да влезе.


Преместване на кошери

Услугата, която искам от Вас е доста деликатна. Няма пчели в тях – без притеснение :). Проблемът е, че кошерите са съставени от няколко части, искам всички да са си на мястото като приключим с местенето.
Ще вземаме към 350 кошера от дърводелците. Направете си сметката – може би трябва малко по-голям камион. Все пак, тези 350 кошера ще бъдат разпределени по 50 във вилни места, които съм закупил. Всяко вилно място е около декар с виличка за живеене на човек, който ще ги гледа. Той ще се грижи за всичко, от стоварването на кошерите пред неговия терен. Трябва да се обиколят 7 такива в Русенско, разстоянието между тях е не повече от 3, 4 км. Аз ще бъда  с Вас в камиона, за да показвам точния път.  Нашата работа е да ги натоварим и разнесем. Хамалската услуга трябва да е завършена в рамките на 1 ден.