Нямам нерви за тежка работа

Нямам нерви за тежка работа

Ще започнем с една кратка статия написана за нас от доволен клиент, бизнесмен за който извършихме услуги по премeстване на офис техника в София той отдели от ценното си време за да сподели следните няколко реда, които са красноречиви :

“Много от нас нямат нито нерви, нито време за да се справят с тежката работа, такава съпровождащата всяко едно преместване на домове и работни заведения, административни дружества и подоби както в моят случай.

Хората отговарящи за въпросният труд се намират точно тук в този блог и предлагат идеални цени за да ни помогнат при работата, това го казвам не за да ги “четкам” или да ги рекламирам ами защото вече осъзнах стойността им.”

М. Йорданов

Отговорът ни

Ние сме разумни хора и знаем как да отговорим на внезапно връхлитащият интерес към представената ни дейност, можем и знаем как да задоволим и най-претенциозните от вас като приложим упоритост и енергия така щото да получите изисканата елегантност и прецизност на труд. Направихме го за Митко Йорданов ще го направим и за всички други търсещи подобни практики в територията на цялта страна.

Димитър разреши въпросите си като дойде при нас след оговорена среща по телефонът ни за контакти, приехме поръчката му на вторият ден и я извършихме за по-малко от 3 часа направете си изводите и ако мислите, че този маниер на действие ще е подходящ за вас ви чакаме да последвате действията на писалият ни потребител.

Логиката на хамалските услуги

Тя следва добрите и изпитани работни практически умения, тези допринасящи за щастието на хората в различните стилове на труд било то за обикновенни домакинства или офиси и институции, идеята е да окажем помощ като намалим всички рискове и проблеми за евентуални наранявания за това, що ще пренасяме или обработваме.

 

Освен Митко от нас са доволни много известни и елитни имена на фирми и персони но за да бъдем коректни към тях ще ги запазим в тайна те проумяха, че ние сме онези от които имат нужда и не се поколебаха да ни намерят. Вярваме, че вие сте от онези личности, които нямат време за излишни терзания а ще си решат проблемите още в утрешният ден защото имате отговорност и сте завоеватели по природа.

Не се плашете от цени или от липса на персонал, всичко имаме и сме в готовност да влезем с пълна сила в тежката обстановка за вас, така че да ви избавим от всякакви предрасъдъци и проблематични мисли.

 


Препоръките към нашият екип

Много от вас постоянно ни съветват за нуждите им конкретизирани за товараческата дейност, която прилагаме но ние няма как да споедлим с вас мненията им тъй като са направени по телефон или при личните ни срещи. Хамалите и хамалските услуги са много и разнообразни но тук ще ви представим това което е най-търсене като възможности.Дано да успеем максимално да задволим любопитството ви.

Ще се опитаме да формулираме желанията им в няколко реда

Още по ниски цени
Разширяване на екипът ни
Внос на най-модерната техника (като имаме и конкретни предложения)
Вип карти за редовни абонати
Услуги за Българите в чужбина

И още много други …

Ето нашият отговор съчетаващ желанията ви

Ние искаме да намаляваме цените но пък ако го напрвим това би било за сметка на качеството, което предлагаме към днешна дата пък парите, които изискваме от клиентите си не са толкова големи, че да ги смъкваме в ощърб на оригиналните ни предложения.
Разширяването на екипът ни ще бъде факт и ние търсим кадри за да постигнем максимален резултат, този процес обаче е по-бавен защото всички наши служители преминават и кратка но непременна форма на обучение за да бъдат прецизни при полагането на закупеният от вас труд.
Техниката която ни помага за товаро-разтоварните операции е достатъчно качествена и задължително ще вървим към модернизация и ще използваме най-съвременното на пазарът, можете да ни се доерите напълно. Вип картите са излишни тъй като ние работим изключително за всеки наш лоялен клиент като протягаме ръка дори и за дългосрочното ни ползване, намаленията и екстрите ще можете да видите само когато се свържете с нас.
Относно работата с Българите в чужбина, действаме като сме готови да извършваме международни превози, разбирасе има още какво да се желае в тази посока и бъдещето ще покаже дали ще успеем.

Пожелаваме ви добро здраве и благоденствие!