Хамали през нощта

Хамали през нощта

Хамали София работим и през нощта в полза на многобройните фирми, които се занимават с кетъринг. Ние сме посещавали доста обекти в София след концерти, празненства и културни мероприятия като е имало доста работа за екипа ни. Разбира се, нощтният труд на нашите хамали излиза малко по-скъпо като конкретна оферта ще ви предложим след като разберем каква е задачата, която ще ни дадете.
Обикновенно ние пренасяме техническо оборудване за концертни зали, мебели и други като ги връщаме по съответните складове и хангари.

Извършените хамалски услуги през нощта са с добавен товарен транспорт, който може да стигне до всяка точка от столицата. Ако имате нужда от почистване на салони и подреждане екипът ни ще се занимае и с тази работа и то на прилична цена. Добавяме възможност по опаковане на имуществото ви в кашони и чували. Повече за поръчкта на опаковки вижте на главната страница в сайът ни Хамали София.
Тарифите се определят на база поръчани от клиента услуги като вие можете да избирате дали да наемете нашите носачи или ще се задоволите само с предложените транспортни услуги.

Освен през нощта столичният ни екип за хамалски услуги може да поеме извънредни поръчки за преместване в почивните дни (Събота и Неделя). Можем да обсъдим вашите заявки след като ни се обадите и ни запознаете с подробностите около желанието ви да пренасяме и транспортираме тежки стоки и материали през уикенда. Ние разполагаме с развита база предлагаща транспорт за багажи от един до двадесет тона. Цените на предложените от фирмата транспортни услуги се определят възоснова на разстоянието, което ще пропътуваме.

Запомнете през деня или нощта Хамали София ще помагаме за нещата, с които неможе да се справите сами. Носим и пренасмяе мебели, техника и аксесоари за домове, офиси, институции. Ние сме вашият избор за хамали в столицата винаги интелигентни и готови за тежък труд. Нямаме търпение да се захванем със следващото предизвикателство. Очакваме въпроси, поръчки и коментари. Благодарим за отделеното време и довиждане.


Честита нова година от Хамали София

За много години бъдете живи и здрави и постигайте много успехи в личен и професионален план. Ние от Хамали София сме длъжни да благодарим на всички, които използваха нашите услуги през изминалата 2011 и се надяваме, че през дванадесетте месеца на настоящата 2012 ще бъдем още по полезни за нуждите на хората. Вероятно щом сте попаднали на нашият сайт в случай на блога ни знаете, че ние сме колектив, който се занимава с професионално товаро-разтоварване включващо преместване на имущество, складиране и други трудови дейности.

Изпитваме голям респект към всички посетители на сайта, които повярваха на силите ни и ни наеха да свършим тежката работа. Ние сме една от бригадите, които могат да ви предоставят завършени професионални услуги по обработка и подготовка на багаж за пренос в страната и чужбина като постигаме това чрез инструменти за опаковане, опаковъчни материали и наличието на всички нужни за клиента опаковки.

Представяме ви видове кашони, чували, стреч фолио, залепващи пособия, маркери и еткитеи въобще всичко, що е нужно за това да запечатите, надпишете и етикирате вашето имущество. Освен всички тези екстри имаме и транспорт, камиони и бусове, които ще работят нон стоп по вашите поръчки. Тези наши опции формират завършеният вид хамалски услуги, от които предполагаме, че се нуждаете. Ако е така ние сме на ваше разположение за да ви помагаме.

Хамали София сме активни в цялата столица и ще продължаваме в същият дух докато сме полезни за обществото. А тъй като мислим да разширим компанията ни още дълги години ще можете да разчитате на нашият професионален персонал за товарно-разтоварните ви цели били те свързани с дома или работното ви място. Отново пожелаваме здраве, щастие и успехи през 2012 и ви каним да проверите авторитетните и компетентни услуги на нашите носачи и превозвачи. Довиждане.


Пет съвета за преместване на офис обзавеждане

Има някои неща, които потребителите трябва да знаят когато им се наложи да направят преместване на офиса си включващо товаро-разтоварване на техника и мебели както техният превоз до избраното от вас ново място. На първо време ние ще напомним, че всички необходими за вас неща като транспортни услуги, опаковане, складиране и т.н. са презентирани на сайта ни Хамали София.
Следват пет добри съвета, които ви препоръчваме да запомните когато местите офиса си навсякъде в страната. Разбирасе ние не ви задължаваме да ги използвате но те са доказали приложението си в годините.

1) Организирайте всички хартиени документи и папки. С течение на годините явно сте натрупали много документи на хартиен носител като сте ги сложили в различни архиви, шкафове, сейфове и прочие. Когато ви се наложи преместване е добре да отделите време за организацията и разпределението им по важност. Сортирайте ги по азбучен ред и ги подгответе за опаковане. Не разопаковайте ненужните от тях, които имат само формална стойност за фирмата и не ги слагайте по рафтове и етажерки за да събират прах в новият ви офис. Използвайте складове, мазета или други помещения пригодени за архивни файлове.

2) Архивирайте данните от комютрите в офиса. Преди извършване на преместване особено ако то е на дълго разстояние ние съветваме да архивирате данните от компютрите в офиса ви и да ги запазите на външен носител или сървър. Това се прави за да имате пълната сигурност, че дори и при злополучно транспортиране на техниката ще можете да използвата съхранената информация.

3) Приберете важните кабели. Окабеляването на техниката ви сортирайте в отделни опаковки (кутии). Ако не използвате оригинални такива то потърсете подходящи по размер и вид кашони където да ги положите. Ние от Хамали София можем да ви осигурим необходимото опаковане.

4) Използвайте професионални хамали. Винаги сме казвали, че е задължително да работите със специализирани товаро-разтоварни фирми предлагащи хамали, които чрез опита си могат и знаят как да защитят вашето офис имущество. Обърнете се към нас за да ви осигурим необходимите екипи за задачата.

5) Поръчайте предварителен оглед. Предварителният оглед на вашият офис и съдържанието, което ще превозваме/преместваме е хубава практика защото с нея ние ще можем да знаем какво оборудване трябва да приложим по време на работният процес. Нашите хамали предлагат такива огледи така, че можете да ги заявите при връзката с нас.

Това бяха петте съвета за преместване на офис за още подробности очаквайте следващите статии в нашият блог. Дано да сме били полезни очакваме връзка с вас за да ви дадем допълнителна информация за всички наши хамалски услуги. С нас вие ще бъдете спокойни по време пренос, транспортиране и опаковане защото сме професионално ориентирана товаро-разтоварна бригада.

Довиждане.


Натовари кашоните днес

Имаш ли опаковки, които спешно трябва да се натоварят и преместят на даден адрес, трудно ли ти е да намериш помощници, които да осигурят транспорт за кашоните и да ги доставят където пожелаеш защо продължава твоето колебание при случай, че хамалските услуги в специализираният ни сайт Хамалибг.КОМ буквално валят а цените са по-досъпни от всякога.

Без нас

Да можеш да „минеш“ и без нас но ще се сблъскаш с истинскит дискомфорт да се мъчиш като „грешен дявол“ да намираш товарен превоз, силни мъжаги за процеса по товарене и разтоварване и не на последно място къдърни хора, които да те посъветват какви видове кашони са ти нужни, как да ги залепиш и как да ги преместиш.

Използване на Хамалибг.КОМ

В случаят при, който вие набирате нашият персонал и искате той да бъде ваш съдружник при преместване на кашони или всякакви други ценности тогава сте постигнали надеждното прилагане на целите си и сте постигнали пълно реализиране на идейте си за търговията или дома ви. Много хора харесаха услугите споменати в блога на Хамалибг.КОМ те дори написаха и своите коментари както се прави във всяка една цивилизована държава, надяваме се да последвате примерът нан потребителите ни и дори да не сте харесали онова, което направихме за вас – критикувайте ни!

Искате ли да работите като хамали

Ако отговора е да подгответе се да правите добро на народа, не да носите тежко, не да шофирате камион, не да опаковате а да сте запознати с всичко накуп. Да бъдеш хамалин е призвание, тази професия се намира след автоанализ на личноста и ако смятате, че вие имате тази нагласа започнете а ако не то сайтът ни е правилното място от където да се научите как го правят големите в бранша.Това е, което имаме да споделим като новост за любителите на блогът ни, още от нас ще намерите в най-скоро време само тук на web адресът ни.


Доставка на уникални предмети

Предметите са вази, шишета, колела, радио, картини, скрап от мносо гтари вестници, стомни, шачки и гоблени.

„Read More“