Хамали и материали за транспортьори

Хамали и материали за транспортьори

Заповядайте в официалния сайт на  Хамали София.

Едноплатформените се състоят  от гладка, вълнообразна, рефелована, плътна, решетеста, мрежеста или друга платформа 1 и опорни елементи 2, които биват: крака 3  броя с различна форма и конструкция, но те не са подходящи за стифиране без стелажи при слаби товари и опаковки както и за движение по ролкови и дискови транстпортьори; плъзгачи (греди) 2, които са плътни (а)(палетата е двупроходна) и контурни фиг. 5.5е, г (палетата е четири-проходна). Хамали София. 

„Read More“

Хамали за товарене на обзавеждане

Започнаха да възникват вече частични ангажименти по селскостопанската дейност на лозенцето.

„Read More“

Доставка на професионално озвучаване

Озвучаването съставлява 8 големи щайги както любвеобвилно ги наричам големите басове + около 25 пищалки и декове.

„Read More“

Декор, преместване

Обслужваме една детска градина в покрайнините на гр.Варна. Детската градина организира всякакви тържества, имаме подготвена пиеса за следващата седмица, беше поръчан нов декор от една дърводелска фабрика. Има дървета, хралупи, къщички и декор на море.

Доста е обемен декора, ще се наложи малко по-широк камион или просто да се направят два курса. Макетите са доста крехки и трябва много внимателно да се пренасят – трима хамали ще балансират най-добре според мен. Ще се срещнем пред работилницата, искаме уикенда да се превозят тези неща, да се монтират и да сме готови за пиесата във Вторник, Понеделник е репетицията с децата :).

Услугата е деликатна, не е са тежки артикулите, но са обемни и чупливи. Нужни са специални умения, които съм сигурен имате. Очаквам Вашето обаждане, Поздрави!


Маунтин байкс до планината

Събрахме се 15 приятеля и решихме да направим един тур през балкана. Намираме се във Варна. Ще тръгнем от най-източната част на Стара планина, от там смятаме да направим преход от близо 80км на колелета. Заредили сме се всеки с по един сак, палатки и др. Всеки от 15-те 4овека има раница, стараехме се да ни е възможно най-леко. Искаме тези 15 раници, и велосипеда да се превозят до автогарата. От там ние ще поемем всичко. Има около 50км от Варна с камион, товарът – сами разбирате е смещен, но се нуждаем от транспорта Ви – вероятно камион. Колелетата са много скъпи, затов аи не рискуваме да ги влачим по влаците – опаковали сме ги съвсем основно да не се удрят важните им части – няма да се  притеснявате за това. Ние ще се обадим кога сме почти пристигнали, за да можете да тръгнете и Вие от Варна.

Поздрави.